26.05.2020 |
Sergio Mingote
17:40
5/07/17

No és No

S'acosta una nova Festa Major, enguany amb novetats destacades. Entre elles, engeguem el protocol per unes festes lliures de violències masclistes i LGBTIfòbiques. Vull agrair públicament la participació i com s'involucraran, a banda de l'Ajuntament i l'Assemblea de Joves de Parets, els Diables i la Comissió de Festes. Enguany es posaran recursos per oferir ajuda a totes aquelles persones que ho necessitin i ho sol·licitin. Només caldrà adreçar-se a l'organització, al servei de seguretat o a l'hospital de campanya. Informarem d'aquest protocol als cartells de les entrades del Parc la Linera i als bars, en flyers, amb una pancarta gran a l'escenari de La Linera i una altra al Casal de Cal Jardiner.

També s'inclou el lema "No és no" a la samarreta de Festa Major, als gots recuperables, i en les diferents cunyes de veu en off que aniran sortint i escoltant-se durant tota la Festa Major.

L'Ajuntament, a més, ha inclòs una clàusula dins els contractes de les diferents actuacions festives en aquest sentit. Volem unes festes on es garanteixen encara més la llibertat i la seguretat, on tothom en pugui gaudir.

Una Festa Major que no seria possible sense les ganes, la il·lusió i el bon treball de la nostra Comissió de Festes i de la resta de persones, entitats locals i totes i tots els que aporten el seu gra de sorra. Entre tothom farem possible una gran muntanya d'activitats i il·lusions que, enguany, ret homenatge al nostre Centre Excursionista i el seu cinquantè aniversari. Ells seran els encarregats del pregó de Festa Major i de la representació del Rellotge de Parets.

El Parc la Linera per a joves i adults, la Plaça de la Vila per adults i la gent gran, i la Fira per als més menuts, tornaran a ser el triangle màgic on tothom podrà gaudir del gruix d'activitats de la nostra Festa Major.

Continuem amb la Festa Major Solidària. Dissabte 15 de juliol a la tarda, durant el Sot Parc d'inflables del Sot d'en Barriques, es podrà adquirir el tícket solidari de 5 euros que permetrà gaudir de tres atraccions de la Fira.

Enguany rebrem, a més, la visita d'una representació de veïnes i veïns de Chilluévar.

Tot això dins un programa ple d'activitats per a tothom de divendres 28 a dilluns 31 de juliol, amb la XVIII Nit del Teatre al Carrer, la XXII Festa de la Pedra del Diable, l'splash Slide, tobogan inflable al Carrer Major, concerts al Parc la Linera i a la Plaça de la Vila, amb la segona edició del Talent Parets també, i el gran Castell de focs artificials davant del pavelló per posar el punt i final,i moltíssimes més propostes per a tots els gustos.

Us anirem informant del més destacat de la nostra Festa Major. Esteu totes i tots convidats.

Visca la Festa Major de Parets!

comentaris