26.05.2020 |
Rosa Maria Canals
11:53
29/06/17

Ajudem a internacionalitzar

Ajudem a internacionalitzar

La Cambra de Comerç de Barcelona és capdavantera en l’ajuda a la internacionalització de les empreses, i no nomes en la faceta de la iniciació on trobareu diferents plans, molts d’ells subvencionats, sinó també per trobar solucions per prospectar nous mercats; per trobar agents, proveïdors, clients i socis a l’exterior; per finançar la internacionalització; per negociar acords bilaterals, i per moure persones i mercaderies.

Un dels serveis que és molt interessant és el de les Missions Comercials: fer prospecció a l’exterior accessible, segura, individualitzada i amb eficiència de resultats. Sota la capa la Cambra , organisme centenari i expert en les relacions internacionals, el vostre viatge per obrir nous mercats estarà més assegurat. Us confeccionem agendes personalitzades, segons el vostre sector i us assessorem del país en qüestió.

També trobareu el Servei d’Assessorament Intercultural. Anar a d’altres països implica conèixer també la seva cultura. No es el mateix signar un contracte amb una empresa sueca, que mantindrà fil per randa les condicions del contracte al mil·límetre, que tancar-lo amb una empresa xinesa, que modificarà les condicions sobre a marxa. Tenir present això us ajudarà a preveure les situacions.

Algunes empreses ja han pres la decisió estratègica d'obrir nous mercats d'exportació, i volen fer-ho des d'un enfocament molt orientat a resultats i des d'un model de control de costos. En aquests casos sol ser apropiat optar per Export Managers especialitzats, contractats a temps parcial. En aquesta solució, la relació contractual l'estableixen el client i Cambra de Barcelona, qui assumeix la garantia de qualitat del servei.

I si sou industria, us pot interessar pertànyer a la Borsa de Subcontractació que  permet a les empreses industrials presentar-se a responsables de compres nacionals i internacionals, per tancar acords de compra-venda.

Tot això i més ho trobareu al nostre web: www.cambrabcn.org o vine a veure’ns a la Masia de Can Lledó on tenim el nostre Punt de Servei.

Ajudem a internacionalitzar
comentaris