10.07.2020 |
11:53
5/05/16

Sobre el Ple d’abril

Sobre el Ple d’abril

En referència al ple de la ciutat celebrat dilluns de la setmana passada, el partit socialista volem agrair l’aprovació per àmplia majoria per a que l’Ajuntament presenti un recurs d’empara contra la Sentència injusta i desproporcionada del Tribunal Suprem que afecta al planejament de la ciutat.

 

 

També ens n’alegrem que dues de les propostes socialistes recollides al Pla d’Actuació de Mandat hagin estat recolzades: la creació d’un pla per revitalitzar el comerç de la ciutat (per unanimitat), i que no prosperés la dinamització comercial només d’una zona de la ciutat com volia un grup municipal. I la creació de dos correcans a la ciutat: un al Barri d’Estació de França-Can Mulà i un al Barri d’Estació del Nord-Barri de Santa Rosa, sense cap vot en contra.

 

 

També, ha rebut el suport d’una àmplia majoria del consistori la proposta socialista i de CDC de mostrar el nostre rebuig per l’anul·lació, per part del Tribunal Constitucional ,del decret de pobresa energètica i llei 24/2015 d'emergència habitacional.

 

 

Finalment volem dir que el partit dels socialistes defensem l’Estat de Dret, el que implica que tots i totes hem de complir les normes i procediments legals dels que ens hem dotat, sense que això impedeixi que, quan una norma no agrada, es pugui canviar, però també seguint els procediments per fer-ho.

 

Sobre el Ple d’abril
comentaris