08.03.2021 |
15:15
29/12/15

Mollet 2016:més i millor

Mollet 2016:més i millor

El 2016 el tenim a tocar dels dits. Tot just falten unes hores per acabar el 2015 i començar un gran 2016, que estem segurs que serà un any ple de somnis complerts, de reptes i d’oportunitats.

 


És moment per fer balanç i marcar clarament el camí que volem seguir, com a ciutat, els propers 366 dies que ens portarà aquest 2016 que està a punt de començar.

 


Enrere deixem un any mogut, social i  econòmicament, ple d’incerteses i  comicis electorals. Ara bé, també deixem enrere un any en què la nostra ciutat no només ha estat capaç de mantenir el seu esperit social pel que sempre s’ha caracteritzat, sinó també un any en el que Mollet ha sabut donar passos endavant.

 


El 2015 ens ha portat com a regal, per exemple, el guardó europeu Ciutat Fulla Verda, que ens ha tornat a situar en el mapa d’Europa i que reconeix i premia les polítiques mediambientals que des de fa anys venim portant a terme. Res a ha estat casualitat, sinó que ha estat fruit d’un treball incansable i convençut que encara ha de continuar. 

 


I el repte pel 2016 va molt més enllà. No ens podem permetre el luxe de parar.

 


Sabem que no estem aïllats del món i que la inestabilitat política que estem vivint, tant a les institucions catalanes com espanyoles, ens afectarà d’una manera o un altra, però Mollet vol, pot i deu continuar endavant i progressant.

 


Fa només uns dies que vàrem aprovar els pressupostos municipals que ens serviran de base per les polítiques que portarem a terme. Ja ho vàrem dir llavors, i avui ho continuem dient. Les nostres prioritats com a govern de la ciutat no són unes altres que: la captació d’inversions per la generació d’ocupació, donar cobertura a l’emergència social que encara existeix i la millora de la qualitat del nostre espai públic i els nostres serveis.

 


Són molts els reptes, les oportunitats i les bones notícies que estan per arribar, n’estem convençuts. És per això que el govern de la ciutat continuarà treballant per fer dels projectes de ciutat una realitat. Tenim els  somnis, la força  i els valors intactes.

 


Per últim, només desitjar en nom de tots els i les socialistes, i com no podria ser d’una altra manera, un  bon any nou. Que el 2016 ens porti, individual i col·lectivament, totes les oportunitats necessàries per fer els nostres somnis realitat.

 


Feliç 2016 Mollet!!!
 

Mollet 2016:més i millor
comentaris