13.07.2020 |
10:34
23/05/14

Els canvis que ens demanen

Els canvis que ens demanen

La Diada de Sant Jordi d’aquest 2014 ha estat especial. I és que estem al 2014. L’any de la consulta del proper 9 de novembre i molt a prop de les eleccions municipals a Mollet. I estant a peu de carrer vam constatar una majoria de molletans i molletanes que volen canvis reals per al país i per a Mollet. La gent demana que la vella manera de fer política -que la política de l’establishment- sigui enterrada de manera definitiva. La gent ens demana que fem tot el possible perquè ningú es quedi enrere, perquè cap ciutadà pateixi pels efectes d’aquesta crisi que malmet la nostra dignitat. I la gent demana poder participar de les decisions que afecten el bé públic.


Al país el canvi vol dir convocar els ciutadans a les urnes per decidir el futur polític del país. Una consulta que marca un abans i un després. I que en un primer moment ens divideix entre els qui estimem la democràcia i els qui no. I és en aquest sentit on ens sentim molt tristos quan veiem la direcció del PSC que no ens vol deixar votar, oblidant per complet els ciutadans que l’han votat. Tal i com avancen els esdeveniments només ens queda el camí de la llibertat: el camí d’esdevenir un nou estat a Europa. A les properes eleccions europees ho podrem demostrar.  Hem de començar en camí per fer un procés constituent d’un nou país on les velles injustícies siguin superades; un país on tots els ciutadans siguem membres fundacionals de la nova República.


A Mollet el canvi passa per noves majories de govern a l’Ajuntament. Passa per jubilar la política orientada en l’aparador i el clientelisme. Passa per, després de 28 anys, propiciar l’alternança a un PSC amb un dirigent que porta una deriva molt poc republicana, amb uns valors inexistents, que diu mentides i que ha portat Mollet a una situació econòmica desastrosa.


La il·lusió de tot un poble per assolir uns objectius tan lloables són la raó de la lluita de la gent d’Ara Mollet – Esquerra Republicana. Volem fer-ho juntament amb vosaltres.

 

 

 

Ara Mollet-ERC

 

Els canvis que ens demanen
comentaris