26.05.2020 |
12:36
12/09/16

Construint la República

Construint la República

S’acaba el calorós estiu i a Mollet des del grup municipal d’Ara Mollet – ERC – MES seguim treballant. S’ha acabat una Festa Major molt participada i en la qual cal felicitar la colla dels Morats per haver-la guanyada, així com posar en valor la gran feina feta pels Torrats. Acabem també de gaudir del Festival l’Arlequí, que ha omplert els carrers i places d’art i de màgia; en felicitem els seus promotors i confiem i molt en la cultura feta des de la base.

 


Iniciem un nou curs polític que serà de vital importància per al país i per a la consecució de la República catalana que tant anhelem (recordem que el passat juliol al ple de Mollet, gràcies a una moció nostra, ens vam declarar municipi republicà i declaràvem el Borbó Felip VI persona non grata). El procés català està en el seu moment més culminant i és per això que fem una crida i demanem a la població de Mollet que participi dels actes reivindicatius del matí a Mollet, així com que assisteixi a Barcelona a la tarda, a la manifestació convocada per Òmnium i l'ANC.

 


Pel que fa a Mollet del Vallès s'aprovava per primera vegada que l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'adherís a la campanya "Un país, una bandera", que demana que el dia 11 de setembre, en senyal de lluita nacional, la senyera onegi sola als màstils institucionals, com ja fan més del 90% dels ajuntaments catalans. Per 12 vots a favor (Ara Mollet i Canviem Mollet), 11 en contra (PSC, C's i PP) i 2 abstencions (CiU), el ple deixava clara aquesta voluntat política.

 


Però l'alcalde Josep Monràs, fruit dels pactes espanyolistes que manté i del seu tarannà poc democràtic, ja advertia que no compliria amb aquest mandat de ple. Des del grup municipal d'Ara Mollet - ERC - MES, així com des dels partits polítics que conformem aquest grup, demanem a l'alcalde i al Govern que compleixi amb l'acord del passat ple de juliol i que la senyera onegi en solitari als màstils de l'Ajuntament. No entendríem que fos d'una altra manera, ja que del contrari s'incompliria el mandat del ple, l'òrgan democràtic més important del nostre municipi.

 


Ara Mollet - ERC - MES fa una crida a la població a participar de la ja tradicional marxa que es farà el dia 11 de setembre. Sortirà de la plaça Catalunya de Mollet a les 11,30h, i anirà acompanyada de gralles i tabals fins al monument de Rafael de Casanova.

 

 

Visca la República!

 

Construint la República
comentaris