05.03.2021 |
15:08
17/06/15

Bon govern i Fair Play

Bon govern i Fair Play

El passat 24 de maig la ciutat de Mollet va expressar a les urnes que  volia continuar progressant amb un govern socialista. Més de cinc mil molletans i molletanes van tornar a dipositar confiança en el nostre candidat i en el nostre projecte de ciutat, i a tots ells, volem dónar-los  les gràcies.

 


Els regidors i regidores que formem  el govern que tot just comença a caminar,  amb en Josep Monràs al capdavant,  treballarem aquests quatre anys incansablement, humilment i honradament per a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat, i posant com a bandera més valuosa la transparència, el bon govern, la justícia social i la generació d’ocupació.

 


Ara bé, som conscients que les ciutats no es construeixen només des dels governs, sinó també des de l’oposició, i és per això que volem mostrar el nostre agraïment  a totes les formacions polítiques  que ens han expressat, aquestes setmanes, la seva voluntat de diàleg. I a aquella que no, com ha estat el cas d’Ara Mollet- ERC-MES-AP, els estenem la mà, perquè entrin a formar part de la política molletana d’aquest nou mandat, dedicada única i exclusivament a debatre sobre propostes de futur de la nostra ciutat.

 


Mollet necessita que tots els regidors i regidores tinguem  la intel·ligència, la capacitat i la responsabilitat de saber  trobar la manera de teixir unes relacions basades en el diàleg i el respecte. Els consensos i  els acords no fan més que enriquir els posicionaments ideològics propis.

 


Com a govern de la ciutat,  no només ens sentim amb la necessitat, sinó que també volem treballar amb el conjunt de formacions polítiques  per aconseguir entre tots unes propostes  plenes de contingut per a la nostra ciutat.

 


És per això, que dipositarem tota la nostra voluntat per poder arribar a acords amb la resta de grups municipals. Estem convençuts que només d’aquesta manera aconseguirem estar a l’alçada dels nous reptes i les noves oportunitats que té Mollet i  que de ben segur apareixeran durant aquests quatre anys.

 

Bon govern i Fair Play
comentaris