01.12.2020 |
Pere Pi
15:22
4/12/15

Voleu deixar-nos tranquils...

Voleu deixar-nos tranquils...

Que algú em doni un sol motiu per quedar-nos a Espanya.

 


Sí ...venia escoltant una tertúlia a la radio “d’allà”, després d’entrevistar Carme Chacón, que demanava suspendre l’Autonomia de Catalunya. Elsaltres 4 tertulians i el presentador es dedicaven unànimement a mostrar doctrina contra el sobiranisme i l’estupidesa congènita dels catalans i el totalitarisme rampant que ens domina, tot dient que “la culpa és de l’adoctrinament que han fet els mitjans públics nacionalistes”... quin morro que tenen. Ells que, justament, el que fan, el que estaven fent en aquell moment, era deteriorar totalment la imatge i la veritat del poble català.

 


Ara està de moda dir que hem trencat Catalunya en dos, per allò del 47’8%. Això deu voler dir que quan un partit polític guanya com Rajoy amb el 34% també l’ha trencat, però en una tercera part.

 


Amb la independència guanyarem la tranquil·litat, serem un país lliure, normal, sense pressions  dels mitjans. Estic esperant l’endemà de la independència per a poder veure els canals d’allà sense manipular, no com fan ara, amb plena imparcialitat i que ja no es fiquin amb Catalunya per a complir els mandats del Gobierno. Seré feliç quan ja no sortim a La Sexta, Antena-3, Tele-5, la Cuatro, TV1, 13-TV, Intereconomia, El Mundo, La Razón, El País, l’ABC, etc. com a prioritaris (i tampoc vull pensar el que deu dir Tele-Madrid). Estic esperançat en treure’m aquesta pressió de sobre. Aquets mitjans, actualment subvencionats pel Gobierno, tindran greus dificultats de seguir perquè la “carnassa” està en les crítiques sobre Catalunya, els catalans i tot el que surt d’aquí, i quan no hi siguem nosaltres, què faran?...

 


Jo demano als mitjans espanyols que ens deixin tranquils, que no estiguin tot el dia ficant-se amb els temes catalans (sense conèixer com som, com vivim), posant-s’hi de mala manera i amb mentides o mitges veritats. Amb majoria de tertulians que estan contra la independència i que lluiten perquè Catalunya no se’n vagi. Que ens deixin tranquils, si us plau, Ok?, gràcies.
 

Voleu deixar-nos tranquils...
comentaris