19.02.2020 |
Pere Pi
10:59
28/02/19

Vergonya

En el judici als presos polítics catalans, que no els hi troben res de res, la fiscalia va perduda i els polítics catalans acusats, estant MOLT més preparats que els acusadors. Ja no parlem de la Consuelo Madrigal (estaria millor en una residència doncs havia estat Fiscal de l'Estat i no sap a on trepitja), quan fa l'acusació no sap a on està, no troba les preguntes, no les sap formular i a la vegada manipula l'acusació. Pensem que els acusats s'hi juguen molts anys de presó i és inconcebible que els acusadors no siguin lletrats preparats... és de vergonya.
Vull fer constar el GRAN nivell polític i humà dels nostres polítics acusats: Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raul Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa, Marixell Borras, Carles Mundó, Santi Vila, Jordi Sánchez, Carme Forcadell i Jordi Cuixart + els exiliats, qui els hi tornarà aquests anys perduts fora de la família? Quan la fiscalia encara no ha pogut demostrar res!!!, ni rebel·lió, ni sedició i malversació, i ara que?, culpables ha dit?

La fiscalia s'ha passat un any i mig, amb els polítics a la presó, per veure els milers d'imatges que demostren que no hi va haver violència per part dels acusats i sí i MOLTA, per part de les forces de seguretat de l'estat. Per què no estan asseguts en el banc dels acusats els que van donar les ordres als, "a por ellos"?... i ara que?, els presos polítics ja porten 500 dies a la presó i el jutge Pablo Llarena ¿quedarà lliure o també complirà els 500 dies? Abans d'aquest gran judici i d'aquesta presó provisional, la justícia espanyola ¿no podia fer totes les comprovacions necessàries, per jutges independents, abans de desgraciar la vida a uns polítics exemplars, elegits pel poble?. L'estat espanyol i la justícia espanyola estan fent el ridícul davant la comunitat internacional. Seran rucs?

La premsa internacional critica durament el sistema judicial espanyol acusant uns polítics que tot el que han fet està dins la llei. Un judici considerat vergonyós.

Comentarios