22.01.2020 |
Pere Pi
10:56
13/12/18

Vagadefam

Considero que, si no canvien les circumstàncies, els catalanistes no podem celebrar el dinar (o sopar) de Nadal com si res hagués passat. Pot ser sí que els contraris, fins i tot ho celebraran, però jo, nosaltres, crec que no podem celebrar el Nadal com que ens rellisqui la posició dels de vagadefam.
És molt gros arribar en aquest extrem, en què els propis empresonats hagin de fer "vagadefam" per fer reaccionar la injustícia espanyola i arribar a l'europea, tot per la revenja dels membres del Tribunal Constitucional contra l'Independentisme doncs, l'independentisme és un fet, és una realitat que el Gobierno de l'estat ha d'acceptar i solucionar políticament.
Jo, com a mínim, no faré cap celebració respecte als empresonats, dinaré i soparé però, com un dia corrent sense fartaneres, sense celebracions. No podria celebrar i pensar en el gran sacrifici que estan fent el Jordi Turull, Jordi Sánchez, Josep Rull i Quim Forn i els altres empresonats que si poden afegir, o no, i els que estan a l'exili, no puc. Jo em quedo aquí, estic molt trist.

La Constitució espanyola diu clarament que es permetran:
-Art. 21, les manifestacions pacífiques,
-Art. 20.1, la lliure expressió i el lliure pensament
-Art. 24.2, que tots tenim dret a un judici just.
-Art. 25. Que ningú pot ser condemnat per un fet que no sigui clar davant la llei.
-Art. 14, La justícia serà igual per a tots
-El poble elegirà els seus representants polítics

I com quedem doncs, els de Blanquerna si i els catalans no? I els que hem elegit el poble ens els posen a la presó?, i que no ens deixen arribar a les institucions europees?, per por de perdre com ha passat en els anteriors judicis?, i no els hi cau la cara de vergonya i encara ens parlen de l'estat de dret i de la independència judicial?... diuen obertament que ho controlaran des de la porta del darrere, va home va, això no es pot aguantar i mentre, els nostres representants polítics a la presó i en vaga de fam!

Comentarios