24.01.2020 |
Pere Pi
12:48
21/06/18

Una mica sí... de radical

Una mica sí... de radical

Senyora Inés Arrimadas, vosté va preguntar al President Quim Torra qui protegia els milions de catalans que no eren independentistes i jo li contesto; A).- No son milions, son un milió i escaigs. B).- Quan ha manat el PP a Espanya tampoc ha estat un Gobierno social. C).- A vostès els protegeix el PP, el PSOE, Vox, SCC, la Falange, Fiscals, Jutges, TC, Policies Nacionals, la Guardia Civil, l’exercit, el CNI, el collons del rei Felipe-VI, Fomento, l’IBEX, El Pais, l’ABC, La Razón, El Mundo, El Español, RTVE, La Cuatro, La Sexta, Tele-5, Antena-3, Intereconomía, 13TV, Inda, Grupo Zeta, Grupo Godó, La FAES (Aznar)... y la Belen Esteban, que li sembla? i nosaltres “només” tenim el poble amb els polítics a la presó i el President a l’exili... i la Pilar Rahola, li sembla poc?. Els fills del President Quim Torra son del CDR i els germans de vostè, senyora Arrimadas, son de la Fundación Francisco Franco, pot entendre que els catalans veiem aquesta diferència?...

Els catalans que diuen sentir-se també espanyols i que son els que voten a la senyora Arrimadas, els importa tres pebrots Catalunya. Cal ser ruc per dir que ets d’un lloc i que no et sents d’aquest lloc. Nosaltres no tenim cap problema a dir que no ens sentim espanyols per que no som espanyols. Sí, m’estic tornant molt radical i es per aquestes declaracions de la senyora Arrimadas. Crec que la Senyora Arrimadas es troba en un lloc equivocat i en un moment complicat.

Em permeto recordar a la senyora Arrimadas que TOTS els emigrants que van venir a Catalunya els anys 1950/1960, tots es van adaptar al tarannà català i molts d’ells van fer fortuna, no anant a la contra. En una cosa te raó, que a Catalunya ara som dues meitats, els que som catalans i els nou vinguts a Catalunya i recordi, nosaltres no hem portat mai cap problema en els nou vinguts.

Sentir a parlar a la senyora Arrimadas, em serveix per recordar que Darwin tenia raó, venim del mono.

Comentarios