01.12.2020 |
Pere Pi
10:37
4/09/14

Tinc 74 anys i estic cansat

Tinc 74 anys i estic cansat

Tinc 74 anys i he treballat durament des que tenia 14 anys. Durant 60 anys he treballat setmanes de 50 hores, fins i tot setmanes de 67 hores durant un any sencer. A més, els caps de setmana els dedicava a fer esport o a promocionar l’esport pels més joves, viatjant arreu o treballant a casa per l’empresa que em mantenia. Tampoc vaig fer mai  vacances, estava massa dedicat a treballar en tot el que he esmentat. He tingut un sou normal per poder optar a la jubilació.

 


Però estic cansat, molt cansat. Estic cansat de que el Gobierno em xucli l’ IRPF de la paga de jubilat. Per què? Ja vaig pagar l’IRPF quan treballava!  Estic cansat, molt cansat, de que el Gobierno se’m quedi els diners que he estalviat i em digui que és necessari donar-los a gent mandrosa que no ha fet res per guanyar-los. Estic cansat de que els meus impostos es destinin a ajudar, recolzar i col·laborar amb els que voluntàriament s’han fet addictes a les drogues, perquè diuen que són malalts.

 


Estic cansat i desorientat en veure que els polítics que hem votat (nosaltres o d’altres) viuen com prínceps a costa de l’erari públic. Mireu l’Ana Botella el palau que s’ha fet a l’Ajuntament de Madrid amb els nostres impostos. Estic cansat i molt tip de que els polítics d’allà ens colpegin cada dia i pretenguin tenir raó i poder de decisió sobre el que volem fer el catalans.  Estic cansat, molt cansat, que els d’allà, al·ludint a la Constitució ignorin la voluntat de la majoria dels catalans i ens trepitgin com als temps dels esclaus.

 


Estic cansat de que els polítics, en lloc de treballar per millorar la situació dels ciutadans, treballin per millorar la seva situació particular.

 


Estic cansat, molt cansat, que posin impostos i més impostos (i encara els hi semblen pocs) per tenir-nos agenollats i esclaus del sistema.

 


Estic cansat, estic tip, de veure la joventut fent “botellón” com si el Món s’acabés, quan tan sols comença per a ells ara...

 


Sí, estic molt cansat, però estic content de tenir 74 anys, perquè segurament, no veuré el Món que estan construint aquestes persones, encara que ho lamenti per la meva neta i els seus fills. Perquè jo, estic al camí de sortida i no al d’entrada.

 

 

 

 

 

Pere Pi

 

Tinc 74 anys i estic cansat
comentaris