09.08.2020 |
Pere Pi
16:42
19/10/16

Serem lliures i rics

Serem lliures i rics

Amb la independència ens oblidarem de les bajanades del Gobierno de l'estat, que ens porta a pagar impostos per cultivar el Valle de Los Caidos, la Faes, els diners que el Ministeri de l'Interior dedica a pagar despeses "contra" Catalunya, evitarem tornar els beneficis del Port de Barcelona, tindrem la llengua catalana assegurada, les cadenes i els diaris espanyols ja no ens bombardejaran, podrem fer les nostres lleis, serem més lliures i a més a més tindrem MOLTS més recursos fiscals i els podrem dedicar a infraestructures i a política econòmica d'acord a les nostres necessitats. La independència permetrà la creació de noves branques d'administració que podran generar entre 51.000 i 71.000 llocs de treball. La Catalunya independent obrirà les portes a tenir uns guanys fiscals de gairebé 14.000 milions d'€ addicionals. Barcelona serà la capital d'un país i això li aportarà una riquesa afegida pel fet d'acollir les Ambaixades i els Consolats d'arreu, a més a més de les administracions de les primeres empreses mundials. Amb aquests beneficis es podran abaixar impostos o incrementar les despeses socials.


La independència suposarà un augment del 8% del PIB a curt termini. Tindrem unes pensions molt més sostenibles en una Catalunya independent que en la resta de l'Estat espanyol. Entre els economistes hi ha un ampli consens que la independència, dins la Unió Europea, serà molt profitosa per a Catalunya, que gaudirà de major benestar i altres avantatges.


Les millores econòmiques esmentades repercutiran en la Sanitat, amb disminució o eliminació de llistes d'espera. Milloraran les infraestructures viàries, ferroviàries, ports i aeroports. Es millorarà l'educació, ja no estarem sotmesos als canvis de lleis d'ensenyament procedents de Madrid i... sobretot, millorarà la democràcia. Val la pena la nova República!...

 

Serem lliures i rics
comentaris