14.07.2020 |
Pere Pi
17:04
18/10/17

No ens fareu plorar

No ens fareu plorar

Espanya: Ens has estomacat però no ens has fet plorar. Hem passat de l’Espanya que ens roba a l’Espanya que, a més a més, ens pega. Quina vergonya per als que han dirigit l’operació Catalunya, els que han donat les ordres, des de la pròpia Soraya Saenz de Santamaria, amb el coneixement directe del President “covard” Mariano Rajoy, fins als “a por ellos, oe, oe”.

Aquesta actuació reaccionària de l’estat espanyol passarà a la història de com va perdre Catalunya. Hem passat de “los catalanes hacen cosas” a “nosotros pegamos a los catalanes”. Ha arribat arreu del món, doncs, que uns catalans pacífics, anant a votar amb les mans enlaire, han estat aturats pel Gobierno, el qual ha enviat 10.000 efectius addicionals amb porres, boles de goma, gasos lacrimògens, etc. Tot per tal d’evitar que votem, una vergonya en tota regla, mai no havia passat a Europa des de la Unió. No ens vàrem moure del davant del col·legi malgrat les porres, ningú no va marxar corrent, ja que preferíem la porra que abandonar el col·legi, i la majoria vàrem votar.

Què ha guanyat l’estat espanyol? Primer, un descrèdit internacional; segon, que tinguem més independentistes i tercer, que MAI més serem espanyols. Avui encara, l’Albiol ha sortit a dir que aquet diumenge sortirien a partir la cara als independentistes. Aquest Albiol, en Millo, en Rivera i uns quants més, es mereixen una independència de Catalunya immediata perquè s’adonin del que som i a on anem els catalans.

Es curiós que tots els que diuen no a la independència (Iceta, Arrimadas, Albiol, i tots els unionistes) mai no han dit que amb una Catalunya independent estaríem pitjor, es curiós.

Espanya ha perdut Catalunya, ho demostra el fet que han necessitat armament per impedir que el poble voti. Ha estat una demostració d’incompetència i de que ja no saben què fer. Espanya ha perdut molt (tot) amb l’arribada del “a por ellos oe, oe”). Tots ens preguntem, com han pogut apallissar-nos al davant d’un col·legi electoral amb les mans enlairades? Els caps són uns descerebrats? No ens fareu plorar. 

No ens fareu plorar
comentaris