01.12.2020 |
Pere Pi
19:35
8/07/16

Maleïts!!

Heu trencat la il·lusió de centenars de milers de famílies catalanes i heu alegrat els espanyolistes d’aquí i d’allà, maleïts!!

 


Què feu els antisistema fent política dins el sistema? maleïts!! Què feu anunciant a tort i a dret que lluiteu per la independència de Catalunya i a l’hora de la veritat voteu en contra? maleïts!!

 


Què feu els que us feu dir “coherents” i a l’hora de votar en assemblea feu trampes? maleïts!! Què feu els “coherents” si dins la pròpia formació se us en va el Secretariat Nacional per falta de coherència? maleïts!!

 


Els dimissionaris al·leguen el desacord amb l’estratègia “inoperant” de la formació, arribant a acusar-los de tenir “actituds sectàries” i “maquiavèl·liques”. Això són els “coherents”, maleïts!! Segons els dimissionaris, la cúpula no ha fet més que allunyar-se de l’estratègia de l’independentisme.

 


Vàreu enganyar molts votants el 27S amb la història que éreu més independents que cap altre i, a l’hora de la veritat, heu traït i els heu deixat amb el cul a l’aire. Els vàreu enganyar com a xinesos, maleïts!!

 


Ara esteu estudiant les condicions del “sí” a la moció de confiança que presentarà el President de tots els catalans Carles Puigdemont? Esteu per sobre del bé i el mal? Condicions voleu demanar? en nom de qui i amb quin dret?, maleïts!!

 


Ja heu demostrat que de polítics no en teniu res, només teniu una gelosia interna que us menja per dins. Esteu en un “sistema” del qual en viviu i dieu que no el voleu però us n’aprofiteu tant com podeu a la vegada que feu la traveta als que manen dient “nosaltres som millors i vosaltres no valeu res”. Quin fàstic que em feu, sou l’escòria.

 


Amb quina democràcia treballeu? E    ls valors de la majoria de l’independentisme no us serveixen per res? Sempre voleu fer entrar el clau per la cabota, maleïts!!

 

comentaris