25.09.2020 |
Pere Pi
11:22
14/11/19

“Los Vándalos”

“Los Vándalos”

Qui són “los Vàndalos”?, segons La Sexta, són la joventut catalana (nois i noies) que protesten, però, qui han estat realment “los Vàndalos”? En primer lloc el PP del 2010, recorrent al TC l’Estatut de Catalunya aprovat pel Parlament català, per l’espanyol i per un referèndum a Catalunya. En segon lloc la Justícia espanyola (Tribunal Suprem) conxorxats amb la fiscalia i la Guardia Civil, per haver aplicat una sentència terrible als polítics elegits democràticament pel poble català, i això, sense haver comès cap delicte, a no ser, el de demanar la independència. Independència que estava inclosa en el programa electoral.


Davant d’això, ens hem de quedar callats i ajupir el cap?, i a més a més, per que castiguen i persegueixen les protestes de la joventut catalana?, és que no es pot protestar?, és que no es pot opinar? Amb els atropellaments de l’estat als catalans, no tenim raó de plantar-li cara?, a on està prohibit protestar? El cert és que estem dominats per un franquisme encobert, que “ells” en diuen democràcia i estat de dret, em pixo, és una vergonya.
Els partits unionistes, la justícia espanyola i la premsa espanyolista, han construït el relat de la mentida amb un judici fals i franquista. Ens han volgut fer creure que estem en una, autoanomenada, democràcia plena. Però realment vivim en una venjança d’estat.


El Pedro Sánchez (el bueno) diu i repeteix que l'“independentisme és un projecta polític fracassat”, si és així, ara seria el millor moment (per ells), de fer el referèndum, oi, Sr. Sánchez?, si hem fracassat, el guanyareu segur, no?, doncs anem-hi... mentider?... Encara que el 10-N l'independentisme ha pujat ... O no ho vol saber?


Els catalans estem totalment dolguts per la sentència franquista dels presos polítics i amb la persecució diària, veiem: La JEC ens diuen que no podem utilitzar a TV3 les paraules “presos polítics”, “exiliats”, "president a l'exili", “Consell per la República” però, sí que la premsa internacional ho anomena així! Espero que la història expliqui bé “la venjança” del Gobierno en vers a Catalunya.

“Los Vándalos”
comentaris