24.01.2020 |
Pere Pi
12:14
10/05/18

La veritat és una altra

La veritat és una altra

Encara que ja sabem de la "guerra bruta" de l'estat espanyol contra Catalunya, ens ho hem de recordar, des de les clavegueres d'Interior del Fernandez Diaz, que va ser una petita part del que van fer i que deuen estar fent diàriament i quan un Jutge d'Alemanya o de Bèlgica o d'Escòcia o de Suïssa declina el resultat en vers a la democràtica, el Gobierno s'enfila per les parets intentant fer creure que "ells" són la democràcia.
Són tan superbs que van per atonyinar tot allò Català que es mou. Tot el que Catalunya fa millor, ho anul·la o destitueix, serà per la gelosia o per la imperialitat de l'estat?
L'èxit reconegut internacionalment dels Mossos en l'atemptat de Les Rambles el 17 d'Agost, encara no ho han paït. S'estan carregant els caps dels Mossos per la seva "inactivitat" en l'1-0 en lloc de condecorar-los doncs no, el que fa el Gobierno de l'estat és condecorar els que l'1-O deien "dejadnos actuar" o que es pixaven des del balcó sobre la gent o els que cantaven "a por ellos" o als que van disparar amb boles de goma o en gasos lacrimògens o tot els que han mentit la Guardia Civil en les instruccions dels fets o els que van atonyinar indiscriminadament als votants amb les mans aixecades. Si la Guardia Civil hagués escrit la veritat de la informació sobre l'1-O al Jutge Pablo Llarena, possiblement, els nostres polítics no hagueren entrat a la presó. A més, els caps del Gobierno donen totes les culpes a qualsevol moviment català, veiem a l'última destitució de la Cap de Comunicació dels Mossos Patricia Plaja, que ha estat reconeguda com a exemplar, per tota la premsa, per la seva informació neta en l'1-0 doncs, també ha estat destituïda per un tuit que va fer donant una opinió sobre el Poder Judicial. De veritat, els caps espanyols són insuportables. Quan un menteix, ara ja es diu "tu menteixes més que la Guardia Civil", sí, hem arribat en aquest punt.

Comentarios