27.10.2020 |
Pere Pi
16:28
17/09/20

La cançó del Messi

La cançó del Messi
Per què en Messi va enviar un Burofax al FCB?, doncs perque tenia vergonya de dir la veritat del que sentia i, que sentia?, doncs vergonya de no haver complert amb el que va dir a la roda de premsa a l’inici de temporada on va explicar que ho guanyarien tot, la Champions, la lliga, etc. i, per què va enviar el Burofax? doncs per que quan va fer la roda de premsa sabia que dirigiria l’equip des del bastidor com ja venia fen. Sí, el va dirigir i no van guanyar res, és per això (suposo jo) que va tenir vergonya i no es va atrevir a donar la cara i “va dimitir”, va plegar i va buscar una manera, la del Burofax, d’anar-se’n sense donar explicacions.

En Messi ha demostrat que és molt bo (el millor del Món) amb la pilota als peus, però gens bo dirigint l’equip. Encara pitjor per donar la cara i explicar que volia marxar per haver fracassat amb la direcció de l’equip.

Els entrenadors han fet el que han pogut en tenir-lo a ell com a cap del bastidor, qui li podia portar la contraria a en Messi? Aquí ha estat la clau del fracàs del millor del Món però “només” amb la pilota als peus, el fracàs de dirigir l’equip i el fracàs de no saber interpretar el contracta firmat per ell. Ara diu que el senyor Bartomeu li havia dit durant tota la temporada que no hi hauria problema per deixar-lo marxar lliurement però Leo, no busquis excuses, tu ho vas firma, a canvi de què?, de ser el jugador més ben pagat del Món, per això hi havia la clàusula dels 700 milions.

Per part de la Generalitat va ser un error donar-l’hi la medalla d’or -recordem que va ser condemnat per evasió fiscal-, difícilment pot ser un exemple de virtuts. Per una altra banda, ha sigut incapaç de parlar el català i demostrar un agraïment a la cultura i al país que l'ha acollit i format des de jovenet.

Visca el Barça i visca Catalunya.

 

La cançó del Messi
comentaris