28.11.2020 |
Pere Pi
09:53
20/11/20

L’esperança...

L’esperança...

No em puc creure que l'independentisme profund estigui totalment aturat. Estic segur que “l’estat major del procés català” continua i continuarà treballant. No em puc creure que el “Lluis”, l’artífex de les urnes, i els detinguts últimament per la Guardia Civil, en l’operació Vóljov; Víctor Tarradellas, David Madí, Xavier Vendrell, Oriol Soler, Xavier Vinyals i el MHP Torra, el MHP Carles Puigdemont, i molts altres estiguin parats, estic segur que estan treballant pel conegut “Estat Major del Procés Català” no pot ser que estiguin parats, ni crec que parin mai. Per un altre part, el Gobierno de la “Ñ” sempre parlant de l'independentisme català, vull dir que ens tenen por, molta por, saben que en un moment o altre donarem un cop d’espardenya sobre la taula i ens n'haurem anat i saben que sense nosaltres no tenen futur, la prova està en el fet que NO ens donen per morts, possiblement saben més que nosaltres del procés català, de les gestions que estem fent.
La connexió amb els emissaris del Kremlin, estic segur que es va produir i també que el MHP Puigdemont ho va parar per evitar grans mals, però el contacta hi és.
El joc està en el fet que l'independentisme creixi amb la bona feina de l’ANC, OMNIUM, CDR i altres, per que puguem posar la plataforma per que els personatges forts de l’estratègia (Estat Major del Procés) puguin actuar millor després de les eleccions del 14F21 doncs, com més majoria tinguem millor suport internacional tindrem.
Em faig una pregunta, algú li ha dit al Major Trapero que ho tornarem a fer?, sap ell que si el Govern català l’ha posat de Major és per aconseguir la llibertat?, sap el Major que és una estratègia meditada?, sap el Major que el Gobierno de l’Estat en saber la reposició com a cap dels mossos els ha deixat gelats? Si mes no ha estat una desqualificació, en tota regla, de les guàrdies civils De los Cobos i Baena. L’esperança jo la tinc.

L’esperança...
comentaris