19.01.2020 |
Pere Pi
13:07
9/03/17

Desperteu

La millor arma que tenim els catalans és la “no violència”. És tant poderosa que “ells” no hi poden i tampoc no en saben. “Ells”, només saben lluitar amb la guerra dels judicis o de les armes i això fa que els tingui MOLT preocupats el nostre sistema ja que nosaltres estem guanyant terreny dia a dia i veuen que ens esmunyim. La política de l’Artur Mas va ser molt ferma i decidida però la d’en Carles Puigdemont, a més a més de ser ferma i decidida, és  imparable, és del “ni un pas enrere”.

En Rajoy ha volgut seguir la seva tàctica, la d‘esperar i dir bajanades i al final...p/e.

El 2011: “Es cosa de Mas”

El 2012: “Es un suflé”

El 2013: “Son una minoria”

El 2014: “Son menos de la mitad”

El 2015: “Hay que desacreditarlos”

El 2016:  “Hay que pararlos como sea”

El 2017: “Que todos los Ministerios se pongan en marcha”

Nota: Ara ja sap que som majoria i imparables.

En Rajoy sap que pot perdre Catalunya i també sap que NO la pot perdre. Els catalans no som espanyols, hem de recuperar la llibertat perduda el 1714, DESPERTEM!. No podem donar suport (votar) a qui ens oprimeix, no podem tenir un doble Govern (un d’ells opressor), amb el nostre ja en tenim prou.

Ara tenim un cigró a la sabata i es diu “esquerres”. A la història, l’esquerra sempre ha estat la revolucionària, la innovadora però, en el cas de Catalunya, els de Podem, Colau, Ravell, Domènec, PSC i la resta d’”esquerrans” son els actuals traïdors del l’independentisme (a excepció d’ERC).

Comentarios