27.01.2021 |
Pere Pi
10:56
29/12/16

Ens han pres la mida?

Ens han pres la mida?

Del que va prometre la Ministra Ana Pastor el 2015 per a Rodalies Catalunya, només el 7% ha estat executat... sense més comentaris.  

Espanya roba a Catalunya 16.000 milions d’€ a l'any, això vol dir que en un únic exercici podria fer-se 4 vegades el pla de Rodalies que va prometre la Ministra.

Realment la sensació que ens queda als catalans és la d'estar violats constantment. Cal dir ben alt que amb la independència podríem assumir aquestes obres i moltes més.

Amb la independència, podríem aconseguint un creixement proper al 5% anual del PIB, que els catalans ho podem fer, crearíem centenars de milers de llocs de treball.

Ja no és qüestió d'espoli més o espoli menys, la naturalesa del cas és que ens roben i ens maltracten brutalment. Es una autèntica barbaritat la que patim els catalans.

Un estat que promet dos plans de rodalies, un per a Madrid i un altre per a Catalunya, i només compleix el de Madrid és mereixedor del més absolut menyspreu. I compte, això ja és violència, ja que la diferència de compliment no és de 100% a 80%, és del 100% al 7% ... i encara caldrà veure la diferència de les característiques tècniques i disseny de les Rodalies d’allà amb les d’aquí.

Quines lleis de Madrid hem de complir si ens tracten com a colònies o esclaus? ¿Quin respecte hem de tenir-li a aquell estat?

Repeteixo, podem qüestionar l'espoli com a solidaritat però l'únic que demanem és que aquests malp... que ens governen des d’allà, al menys compleixin amb les inversions.

Llavors, Espanya ens roba 3 vegades:
-Quan ens espolia.
-Quan no inverteix.
-I que quan inverteix tampoc compleix.!!!

NOMÉS QUEDA LA INDEPENDÈNCIA. Hem arribat a un punt que a Espanya no els fa vergonya reconèixer que no compleixen. "Ens han pres la mida", saben que som més de 2.000.000 de catalans fent manifestacions constantment però que no fem mai la DUI. Ens han pres la mida?

Ens han pres la mida?
comentaris