23.09.2020 |
Pere Pi
16:45
23/01/20

El Referèndum

El Referèndum

S’ha demostrat, el poder judicial espanyol i el mateix Gobierno d’Espanya no ens fan canviar,som catalans i més llenya ens fotin més en serem. Una convicció no es canvia amb garrotades, posem-ho fàcil, un aficionat del Barça ja li poden fotre garrotades que no el faran ser del Reial Madrid, no, continuarà sent del Barça i més que mai, doncs amb els catalans, amb Catalunya, és el mateix.
L’actual Gobierno de l’estat, igual que l’anterior, vol dominar el Poder Judicial i batallar contra Catalunya, doncs ja va malament... També diu que vol negociar, això és millor però compta, els catalans no negociarem a qualsevol preu, ara ja no, hem rebut massa. Sense motius evidents, tenim mig Govern a la presó i la resta a l’exili, això és imperdonable.
Fins al 1714, Catalunya era dels catalans i en un Món democràtic no s’ha de deixar de reivindicar MAI, vàrem ser envaïts pels Borbons i el Gobierno ens ho ha de tornar, aquesta ha de ser la base de les converses.
El Gobierno del Pedro Sánchez pot parlar amb el Govern català però hi ha poc marge d’entesa doncs, una gran part dels catalans volem la independència i el Gobierno de la “Ñ” no en vol ni sentir a parlar, on està la solució per aconseguir la calma?, al “referèndum”, que decideixi la majoria del poble. En un país democràtic, quan hi ha un problema d’aquest nivell, l'única solució és un referèndum o que el Gobierno de Pedro Sánchez faci una oferta inèdita (meravellosa) que tothom guanyi i perdi a la vegada, però a garrotades NO.
Una oferta intel·ligent seria tenir un país “Catalunya”, adherit voluntàriament a Espanya, però no a dins i que Catalunya fes una aportació econòmica important anual que vagi disminuint fins a arribar al “0” al cap d’uns quants anys i amb uns acords de cooperació econòmica, de seguretat, etc. per evitar garrotades i morts.
Uns i altres hem tingut sort que encara no hi ha hagut morts i els polítics ho han de tenir en compte per evitar-ho.

El Referèndum
comentaris