06.06.2020 |
Patricia del Pozo
13:25
19/04/18

Mollet ciutat per viure-la

Mollet ciutat per viure-la

El passat cap de setmana Mollet va viure una nova edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet. Ja són 12 edicions, i cada edició sempre és millor que l’anterior!

És cert que divendres i dissabte va ploure, però la pluja no ens va parar als molletans i les molletanes que vam sortir de casa, paraigües en mà, per omplir els espectacles que òbviament es van haver de fer sota cobert. Dissabte a la tarda, la pluja ens va donar una treva i els carrers s’anaven omplint de mica en mica d’infants i d’espectacles. Diumenge el sol lluïa amb força i tots els carrers i els espectacles estaven a vessar de gent vinguda d’arreu.

Mollet és una ciutat molt activa, diria que potser una de les que més activitats té. Aqui gairebé cada cap de setmana tenim un esdeveniment important: fa uns dies la festa verda a Can Borrell, aquest cap de setmana la Mostra Internacional de Titelles, la propera setmana Sant Jordi, d’aquí a unes setmanes Mollet és Fira, la Festa de l’esport al carrer, Festa Major d’estiu, Fira d’Artesans... entre molts i molts d’altres. A tots els esdeveniments tots i totes responem molt positivament sortint al carrer i participant del que la ciutat ens ofereix. Gaudim de les activitats, de la ciutat i dels nostres carrers.

Crec que els molletans i les molletanes demanem poder gaudir de la ciutat i aquesta accepta el repte i se supera cada cap de setmana. Les entitats i l’Ajuntament ens proposen activitats molt variades i per a tots els gustos. Hi ha activitats de petit format, i altres multitudinàries, unes adreçades a persones curioses, altres pels amants del teatre i la música.... A Mollet sempre hi ha coses interessants a fer, la Mostra Internacional de Titelles és un clar exemple, cada any més espectacles, més companyies participants, més espais per aprendre i gaudir dels titelles, cada any més qualitat i més espectadors...  la pluja no va aigualir la festa, ans al contrari, the show must go on, l’espectacle ha de continuar i es van omplir els espectacles així que parlem novament d’un esdeveniment d’èxit.

Donat que dilluns és Sant Jordi, aprofito per animar-vos a passar per les Rambles de Mollet i per gaudir dels llibres, les roses i de tot el que s’ha preparat a la ciutat per celebrar una festa tant entranyable com Sant Jordi i, es que Mollet, és una ciutat per viure-la i gaudir-la.

Mollet ciutat per viure-la
comentaris