25.09.2020 |
Patricia del Pozo
11:15
14/03/19

Mollet, una ciutat per estar orgullosos

Mollet, una ciutat per estar orgullosos

Jo sempre he dit amb orgull que sóc de Mollet. I, sincerament, no se m’acut cap ciutat millor al món on poder viure. És molt difícil trobar un altre indret com la nostra ciutat. Una ciutat on la meitat del nostre territori és zona verda per passejar i per gaudir, en la que als nostres infants més petits se’ls dona menjà ecològic i de proximitat als menjadors, una ciutat majoritàriament de voreres amples i plena de jardins i parcs. Una ciutat molt viva, on gairebé cada cap de setmana hi ha una gran activitat: fa poc vam celebrar la Festa Major d’hivern, just la setmana passada acabava el Carnaval i en unes setmanes ja tenim aquí la Mostra Internacional de Titelles que tornarà a omplir els carrers d’activitats i cultura.  Una ciutat compromesa amb el futur i el medi ambient., com a mare, una de les principals preocupacions és quin món deixarem als nostres fills i viure en una ciutat que ha estat capital Europea del Medi Ambient, que ha estat reconeguda com la millor ciutat espanyola en eficiència energètica, que ha celebrat amb gran entusiasme i per mèrits propis ser Ciutat Europea de l’Esport, és un valor afegit. I en un tema tan cabdal com l’ocupació, també és un orgull que la nostra ciutat, sigui, mes rere mes, la ciutat de la comarca on més es baixa l’atur.

Tenim una ciutat compromesa amb la igualtat, on el 70% dels càrrecs directius de l’Ajuntament són dones. Referent en serveis a les persones amb discapacitat, que abasten tot el seu cicle vital i que potencia l’educació inclusiva. Una ciutat segura, amb un índex de delinqüència més baix de la mitjana. Que té certificats de transparència i que fomenta la participació ciutadana perquè els molletans i les molletanes puguem decidir sobre el destí de diners públics.

Mollet, com casa nostra, és una obra inacabada i sempre hi haurà coses a fer, estic segura que si ens parem a mirar amb detall, segur que tots podem dir alguna cosa en la que es pot millorar però realment crec que tots podem afirmar que vivim en una gran ciutat i que hi ha poques ciutats amb tants serveis i tan cuidada com la nostra. Es nota que el govern de la ciutat té les coses clares, que sap cap a on anem i que està fent de Mollet una ciutat oberta, moderna i sostenible, en definitiva, que es preocupa per la ciutat i pels molletans i les molletanes.

Mollet, una ciutat per estar orgullosos
comentaris