28.10.2020 |

Gran aplaudiment

Gran aplaudiment
Crec que tenim una gran sort de tenir al capdavant del govern d'Espanya i de Mollet uns governs d'esquerres. Que han pres centenars de mesures, moltes d'elles molt valentes, per donar resposta al moment excepcional que estem vivint. Novament, els Ajuntaments estan assumint un paper que no els hi correspon i arriben allà on no ho fa la Generalitat. Es preocupa per les residències, per l'hospital, per desinfectar espais, en definitiva, de cadascun de nosaltres... és un luxe i un orgull, en moments com aquest, tenir un govern amb aquest grau de compromís social i que està cada dia al peu del canó.
Importants organismes internacionals, com l'Organització Mundial de la Salut (OMS), alaben l'actuació d'Espanya davant la crisi mundial del Coronavirus, qualificant les mesures com “audaces”, amb “enfocaments innovadors” i “decisions valentes”. Si això ho diu un organisme com la OMS, no perdem nosaltres més el temps en debats estèrils ni lluites de poder i, sobretot, no comencem a pensar en rèdits electorals, pensem, només, en com salvar el nombre més gran de vides humanes, que és el que està en joc ara mateix.
Això no va d'interessos individuals, va d'interessos col·lectius. Cada persona que se salta l'Estat d'Alarma, qui distribueix fake news, qui dóna consells sense coneixements, etcètera. ens està posant en risc a tots i a cadascun de nosaltres. Quan algú diu que és dur quedar-se a casa, que pensi si no serà més dur perdre a un familiar i sumar, al dolor de la pèrdua, el de no poder-te acomiadar.
Per acabar, vull que aquesta columna es converteixi en el balcó de casa nostra a les 8 del vespre i sigui un GRAN APLAUDIMENT als veritables herois i heroïnes, a tot el personal sanitari per estar cada dia al peu del canó, per cuidar-nos, per donar el 200% i, sobretot, per no defallir. Gràcies!
Cadascun tenim un paper en aquesta crisi i hem de complir-lo ja sigui anant a treballar si som serveis essencials, teletreballant o quedant-nos a casa. Perquè aquest virus el vencerem junts, com també junts reconstruirem l'economia del nostre país després de derrotar al Coronavirus.

Gran aplaudiment
comentaris