03.06.2020 |
Patricia del Pozo
19:51
16/12/15

“Los experimentos mejor en casa y con gaseosa”

“Los experimentos mejor en casa y con gaseosa”

El proper diumenge, just abans de les festes de Nadal, tenim la darrera cita amb les urnes d’aquest any, i és per triar qui viurà a la Moncloa i ens governarà els propers quatre anys. És una decisió que no es pot prendre a la lleugera, no és el mateix 8 que 80 i no tots són iguals.

 


Un president d’un govern no és qualsevol, ha de ser una persona honesta, capacitada, preparada, amb coneixements i, per suposat, envoltada d’un bon equip de persones que han de liderar el retorn dels drets socials que van aconseguir els nostres pares i avis. Qui triem serà l’encarregat de decidir coses tan importants com: si els impostos són progressius o si es fan amnisties fiscals, si ens unim tots, d’una vegada per totes, per fer front a la violència de gènere, és inversió en I+D+I, educació i  sanitat…  però també és qui ens representa davant del món, és la imatge exterior del nostre país, que en un món cada cop més globalitzat, és cabdal.

 


D’aquí uns dies ens menjarem els torrons, cantarem nadales i soparem i dinarem en família, però no ens deixem emportar per la màgia d’aquests dies i comencem a creure en falsos messies que ens prometen la vida eterna, parem-nos a pensar un parell de minuts abans de ficar la papereta al sobre, pensem cap a on volem anar i qui ens garanteix, perquè ja ho ha demostrat, que ens ho pot aconseguir. Al ficar la papereta al sobre el diumenge, recordeu el famós crit de Penélope Cruz l’any 2000 als Óscars: “Peeedrooooooo”.

 


El dret a vot és un gran poder, i tot poder comporta una gran responsabilitat, així que no agafem la primera papereta que aparegui a les nostres mans, fiquem la de qui volem que sigui el nostre president, la d’aquell que creiem que ho farà bé, no haguem de lamentar-nos de la nostra decisió a les 22h del mateix diumenge. 

 


I, per acabar, només recordar una frase prou coneguda per tots “los experimentos mejor en casa y con gaseosa”
Molt bones festes i una millor entrada d’any a tothom.
 

“Los experimentos mejor en casa y con gaseosa”
comentaris