02.06.2020 |
Patricia del Pozo
17:55
1/04/15

Els números no enganyen

Els números no enganyen

Des de fa uns anys, a tots i totes ens preocupa molt l’economia del país. Degut als escàndols de corrupció com la Gürtel o la caixa negra del Partit Popular, ens hem tornat més exigents amb l’ús dels diners públics. I és bo que els ciutadans ens preocupem i que vulguem assegurar-nos que els nostres diners van a millorar les ciutats i no a les butxaques d’uns pocs.

 


Per això hem d’estar orgullosos de Mollet, s’ha donat compte de la liquidació del pressupost de l’any anterior i podem veure com el romanent de tresoreria és positiu i que l’endeutament  ha baixat i està dintre dels barems legals. Això són dades molt importants i molt positives.

 


Però a mi hi ha una cosa que m’agrada especialment i és que s’ha baixat el deute però mantenint tots els serveis públics: escoles bressol, beques, bonificacions, teleassistència, menjador social, borsa d’habitatge, escola de música i de dansa, cursos i tallers... S’han continuat fent plans d’ocupació que han donat feina a moltes famílies, han augmentat els ajuts socials a les famílies que més ho necessiten, s’han congelat els impostos per no apretar més a les famílies, el govern s’ha abaixat voluntàriament el sou, s’ha arribat a un acord per pagar menys per la sentència injusta de la Vinyota, s’han continuat arranjant carrers, podant els arbres, peatonalitzant carrers, etc.

 


Tots els que ens fem càrrec de l’economia de la llar sabem que no sempre és fàcil, que sempre hi ha imprevistos i que hem de fer molts números per quadrar-ho tot. Ara traslladem aquesta economia familiar que tots coneixem a una casa més gran, a Mollet. Mollet és una llar  d’11 kilòmetres quadrats, on viuen prop de 52.000 persones, plena de jardins i plantes, animals de companyia... la cosa es complica, oi? Per això hem d’estar contents de tenir uns dirigents que fan aquesta bona gestió i un govern que es preocupa pels ciutadans, per la ciutat i per saber com optimitzar cada euro que entra a la caixa de l’Ajuntament. Un govern que és conscient que cada euro que els ciutadans paguem, ens ha de tornar en forma de serveis i d’ajuts, i que ha de contribuir a la millora de la vida dels molletans i les molletanes. Personalment, crec que l’alcalde està fent molt bona feina. I, que ens calen governants que coneguin els problemes de la ciutat i que treballin per solucionar-los, i l’alcalde coneix Mollet i soluciona problemes.

 

Els números no enganyen
comentaris