02.06.2020 |
Patricia del Pozo
12:28
23/01/15

Carrers plens de comerços

Carrers plens de comerços

Us heu adonat de quants nous comerços s’han obert darrerament a Mollet? Malauradament, és cert que hi ha botigues que tanquen però, sortosament, hi ha moltes que obren.  Hi ha pocs locals comercials que durin gaire temps tancats a Mollet.

 


Curiosament aquest fet d’obertura de locals no passa a tot arreu. A altres municipis propers i llunyans, tenen molts carrers amb comerços tancats, en traspàs o en venda. La veritat és que, quan això passa, fa una mica de pena, no fa tant de goig passejar per carrers deserts. Quan sortim a fer un tomb, a tots ens agrada passejar i mirar aparadors, entrar a les botigues, tafanejar nous productes i, si es pot, comprar alguna cosa... ens agrada sentir la ciutat viva i els comerços hi contribueixen molt a que això passi.  A més, no podem oblidar que tots aquests comerços donen feina, les persones que ens atenen són treballadors que es guanyen la vida, que tenen un lloc de feina pel que lluiten cada dia quan aixequen la persiana dels seus establiments i que, a més, donen un servei als ciutadans.

 


Ara, no ens enganyem, si a la majoria de les ciutats els comerços tanquen i no se n’obren de nous i a Mollet sí que s’obren, ha de ser perquè aquí hi ha facilitats, perquè hi ha una aposta per ajudar als emprenedors. Obren perquè Mollet és una ciutat engrescadora i atractiva que fa que, per exemple, Burguer King vulgui obrir aquest any un establiment a Mollet, com ja ho va fer Decathlon o el Viena fa uns anys. Obren perquè Mollet és una ciutat que fa costat al petit comerç que ja està funcionant, que emplena de llums i música el Nadal, que té fires, festes, campanyes de temporada... Mollet és una ciutat que aposta fermament per l’acompanyament, la formació i l’assessorament a aquelles persones que tenen una idea que volen posar en marxa o que volen obrir una botiga... i, per això, aquesta ciutat amb suport dels comerciants, d’administracions i dels molletans i molletanes, al 2014 s’han pogut generar 1200 contractes laborals i s’hi han creat 132 empreses.

 


No voldria acabar sense fer una crida a que tothom compri als comerços de Mollet, als de tota la vida, als nous, als del costat de casa i al que ens queda a l’altra punta, perquè a Mollet hi tenim molt bones botigues i si comprem a Mollet, continuarem tenint tots els nostres carrers plens de botigues i generant feina.

 

Carrers plens de comerços
comentaris