02.06.2020 |
Patricia del Pozo
12:09
25/01/13

Amb la corrupció tolerància 0, amb els bons polítics, confiança

Amb la corrupció tolerància 0, amb els bons polítics, confiança

El 17 de gener hi ha alguns mitjans que l’han anomenat: “el dia negre del PP” entre d’altres escàndols pel cas Bàrcenas, ex-tresorer del Partit Popular, o pel que tots el coneixem ara, el cas dels 22 milions d’Euros a comptes suïssos, falten paraules per definir com ens fa sentir aquest cas a la gent d’a peu..., crec que aquestes accions ben mereixen un bon càstig, perquè si hi ha impunitat en casos de corrupció, s’afavoreix que aquests casos es repeteixin i el descrèdit en la política. Cal Tolerància 0 en corrupció, això sí, no només a la política, sinó a tots els sectors de la societat. Tot i aquest escàndol vull llençar una llança a favor dels polítics, a tots? Evidentment no, només als honrats, que val a dir, estic segura que són la majoria. Crec que calen polítics, que cal que uns representants triats pels ciutadans facin avançar la nostra societat i ens doti de normes de convivència, i ens facilitin la vida, per a que els ciutadans ens puguem centrar, dins el marc legal a buscar la nostra felicitat dins d’una societat estructurada i reglada.

Crec també que milloraria la visió dels polítics si aquells més mediàtics donessin exemple i estiguessin a l’alçada en totes les situacions. Actituds com per exemple la convocatòria d’unes eleccions anticipades quan el país està immers en una profunda crisi, és a dir: paralitzar durant uns mesos l’activitat de qui ha de fer les polítiques que ens permeti sortir-nos-en, sota al meu parer, no és estar a l’alçada. I, si a més, des de les eleccions el que més preocupa al partit que ens governarà és com i quan es farà el Referèndum de la Independència de Catalunya i no es parla de les persones que ho estan passant malament i de com reactivar el país... llavors tinc dubtes sobre si sabran estar a l’alçada de les circumstàncies.

Cal governants implicats, que defensin i que pensin en tots els ciutadans, jo estic segura que a Mollet els tenim, no hem deixat de transformar-nos, de créixer en serveis, fins i tot amb la crisi (Parc de les Pruneres, Decathlon...) això ens ha de fer veure que els polítics, els que tenim aquí es preocupen per Mollet i pels molletans i les molletanes i això ens ha de fer sentir orgullosos. Amb la corrupció tolerància 0, amb els bons polítics, confiança.

Amb la corrupció tolerància 0, amb els bons polítics, confiança
comentaris