29.05.2020 |
Jordi Olivé
17:45
16/07/14

Els reptes de Mollet

Els reptes de Mollet

Poc a poc es van acostant unes noves eleccions municipals i per primera vegada en molts anys, si el PP no acaba modificant alguna llei per beneficiar a les llistes més votades i majoritàries, tot fa indicar que el ple del consistori molletà acabarà acollint a noves formacions polítiques i que hi hauran canvis importants al capdavant de l’Ajuntament.

 


Som molts els que creiem que l’actual govern de Mollet fa anys que va esgotar el projecte de futur, hi ha una sensació que només s’ha estat dedicant a gestionar el dia a dia, intentant no crear grans polèmiques i en anar pagant les nòmines, factures i males decisions de les grans obres que han empitjorat encara més la situació econòmica de la ciutat. Per una persona que segueixi poc la política local, possiblement, dels darrers anys, només en recordarà els nous parcs, els pàrquings subterranis buits de cotxes, un alcalde que no va tenir ni vergonya ni espera per intentar apujar-se el sou, i una ciutat on cada vegada hi ha més grans superfícies comercials a les afores de la ciutat.

 


Venen moments difícils i amb molts interrogants, però també algunes oportunitats que caldrà saber aprofitar. Entre tants canvis, és molt important no perdre l’oportunitat de crear un projecte de futur per a la ciutat a 10 o més anys vista. El nou Ajuntament hauria de ser transparent i permetre intervenir a la seva ciutadania d’una manera activa en cada una de les decisions que es prenguin. Les decisions que se’n prenguin ens afectaran a tots. Per exemple: Com es reduirà el deute de Mollet? Es permetran usos no agrícoles de Gallecs per permetre eixugar part del dèficit municipal? Es podran seguir finançant els serveis socials que actualment està oferint l'Ajuntament? Què passarà amb l'escola de música o les llars d'infants municipals? Es privatitzarà la seva gestió? Quin hauria de ser el model comercial i industrial de Mollet? S’està tenint en compte l'activitat empresarial que es generarà amb el futur corredor del mediterrani per al transport de mercaderies i amb parada al Baix Vallès?

 

Els reptes de Mollet
comentaris