03.06.2020 |
Jesus M. Carrasco
10:33
24/04/14

L’alternativa necessària

L’alternativa necessària

IxM-CUP endeguem els treballs preparatoris per a afrontar les eleccions municipals del maig del 2015,  a les que la nostra assemblea ha decidit presentar-s’hi.


No som una força electoralista, ni ho hem estat mai. Ens avala el treball fet des de fora de l’Ajuntament durant tots aquests anys. Ho fem des de la reflexió compartida que cal impulsar un canvi a Mollet, construir una alternativa que generi una nova idea de ciutat, que la revitalitzi i la faci afrontar el futur amb esperança.


Cal construir una alternativa des de la base, però no des la precipitació, ni de l’oportunisme, sinó des del treball quotidià. Hi ha les energies suficients per a obrir una nova etapa, però cal fer-ho superant apriorismes i desconfiances i aprenent a treballar plegats.


Considerem essencial per combatre la triple crisi que pateix actualment la ciutat, de caràcter polític, social i democràtic, enfortir la confiança, el treball i la col·laboració, amb les formacions d’esquerres, col·lectius socials i sindicals de Mollet, més enllà dels interessos de cada sector.


Per això treballarem per una candidatura oberta que trenqui amb aquest model de ciutat completament esgotat que ha generat greus dèficits econòmics i socials i amb aquesta partitocràcia que ha fet de l'autoritarisme, la imposició i el clientelisme, un segell distintiu.


Seguint el mandat de l'assemblea ja hem obert una roda de contactes amb persones, col·lectius i altres forces polítiques per compartir l'anàlisi de la situació de la ciutat i explorar prioritats i voluntats per una alternativa de ruptura, d'esquerres, assembleària, rotativa i compromesa amb la llibertat i la transformació social dels Països Catalans.


Només des del treball de base compartit i des de la confluència a les lluites, aconseguirem obrir una nova etapa política a Mollet, que retorni la paraula i la decisió als ciutadans i posi en primera línia els interessos de les classes populars. Construïm  l’alternativa necessària !
 

L’alternativa necessària
comentaris