03.06.2020 |
Jesus M. Carrasco
17:29
3/09/15

#Governem-nos !

#Governem-nos !

El proper 11 de setembre seré a la Meridiana de la mà dels centenars de milers de persones que es manifestaran per reclamar un país lliure i més just. Ho faré des del convenciment que no podem fer cap pas enrere ara que tenim la llibertat a tocar i que hem d’omplir els carrers perquè el 27 de setembre les urnes s’omplin de vots.  

 

 

Les eleccions del 27S seran la primera oportunitat per plantar cara al règim espanyol de 1978 sorgit del franquisme i obrir la via de la ruptura cap a una nova legalitat, la de la nova República Catalana. Ja no hi ha federalismes ni terceres vies possibles. Ens comptarem i ens comptaran. Seran vots pel Sí o vots pel NO els que sortiran de les urnes, per a llegir el mandat democràtic referendari del que ens van privar el 9N. Si les forces dels Sí, (CUP i JPS) guanyem, encetarem un nou camí cap a la llibertat, si guanyen la resta seguirem condemnats dins la gàbia actual i patirem les conseqüències de la recentralització neofranquista.

 

 

Sense desobediència no hi haurà independència i atenent a la manca de capacitat d’alguns per a desobeir els mandats del govern espanyol i de la Troika, han aplicat dòcilment les seves retallades, una CUP forta al Parlament és l’única garantia per evitar un nou pacte entre elits, que avorti o dilati més el procés i fer que la independència es tradueixi en fets, s’implantin de manera immediata les mesures d’urgència social necessàries per afrontar els efectes de la crisi i s’endegui un procés constituent per avançar en la línia de la transformació social, la justícia i la igualtat.

 

 

Durant aquest curt mandat parlamentari fent feina de formigueta la gent de la CUP hem fet passes de gegant per evitar que embarranqui el procés, fins i tot a costa de gran debats interns. El 27S serem el vot més útil al servei de l’alliberament social i nacional dels Països Catalans. És l’hora del poble. Ha arribat l’hora de ser lliures per canviar-ho tot. Governem-nos !

 

 

 

#Governem-nos !
comentaris