06.06.2020 |
Jesus M. Carrasco
11:12
9/05/19

El moment és ara

El moment és ara

A les portes de les municipals els partits confronten les seves propostes per governar la ciutat. Malgrat  que totes les opcions haurien de partir de la mateixa línia de sortida, la campanya sempre neix amb les cartes marcades i no totes les candidatures tenim, ni les mateixes oportunitats, ni els mateixos mitjans per traslladar als ciutadans les nostres alternatives. Parlo de les xifres milionàries que alguns destinen a les seves campanyes, del nivell de cobertura d’alguns mitjans o del  fet que malgrat ser igual de candidats que altres, alguns no podrem debatre amb la resta. Estarà bé tenir-ho en compte.

 

Algú pot pensar que aquestes eleccions no són importants, però per una força municipalista com la CUP és a les eleccions municipals on comença tot. Tot els canvis importants comencen a la base, als carrers i places dels nostres pobles i ciutats. Mollet necessita un ajuntament valent que planti cara als poderosos i defensi els vulnerables, per tancar aquesta etapa esgotada del govern del PSC-PSOE que ha deixat l´ajuntament amb més de 60 milions d´euros de deute i ha acabat amb un pacte amb la dreta de C´s i PP, per sostenir-se al poder municipal .

Però, per canviar les coses no hi ha prou amb un simple recanvi. Hem de construir una alternativa de govern plural, des de baix i des de l´esquerra, que aixequi catifes i posi l´ajuntament al servei de les persones i els barris de la ciutat. Una alternativa que només serà possible construir si la CUP és al proper ajuntament. I el moment és ara.

La CUP hi sumarem tot el nostre treball, des del govern compromès o des de l´oposició combativa per transformar aquesta ciutat. Des del carrer i des de la institució. No prometrem projectes faraònics perquè no van amb nosaltres. Perquè per nosaltres l´important són les persones i perquè aquest govern ha deixat les arques municipals intervingudes i amb un dels forats proporcionalment més grans del nostre país.

Per això, una de les primeres coses que farem, serà una Auditoria Participativa del Deute Municipal per informar tots els molletans i molletanes de quantes desenes de milions d´euros es deuen realment, a què es deu aquesta mala gestió i quins són els seus responsables.

Tenim una gran oportunitat per canviar les coses a Mollet. No et conformis. Ajuda´ns a fer de Mollet una ciutat per compartir que posi al centre la vida i  les persones. Atreveix-te ! El moment, és ara.

El moment és ara
comentaris