03.06.2020 |
Jesus M. Carrasco
15:23
20/05/15

Capgirem Mollet!

Capgirem Mollet!

Mollet ha de canviar de cap a peus. No hi ha prou amb un simple ‘canvi’, sovint eufemisme d’un ‘recanvi’, amb simples pedaços, amb aspirar a gestionar les seves misèries, ens cal capgirar Mollet. La CUP som una proposta per impugnar els partits de la vella política, per impulsar la regeneració democràtica, defensar els serveis públics, els drets socials i nacionals i afrontar la lluita contra la corrupció i per l’accés al treball, la vivenda, l’educació i la sanitat.

 


Aquesta és una campanya desigual, amb les cartes marcades. Alguns només tenim les  nostres mans i cabassos d’il·lusió. Els partits de l’ajuntament, s’han repartit 1,5 milions d’euros del pressupost municipal ‘per a sobres i segells’: 453 mil PSC, 305 mil PP, 268 mil CiU, 268 mil ERC i 215 ICV-EUiA, ara Canviem. Experts en aplicar les normatives fetes des del poder per a perpetuar-se en ell, tampoc han deixat que la CUP puguem participar en els debats dels mitjans públics de Mollet, ni a la ràdio ni a la televisió. De què tenen por ?

 


Aquest diumenge 24 de maig tenim l’oportunitat de desemmascarar els qui apareixen després de quatre anys de migdiada, sense haver fer absolutament res durant el mandat per millorar la nostra ciutat. Tenim l’oportunitat d’enviar els intolerants, feixistes i xenòfobs a la paperera de la història, d’exigir responsabilitats als qui han deixat l’ajuntament amb 70 milions d’euros de deute que condicionarà greument el futur de la ciutat.

 


La CUP no entrarem a cap govern municipal, però sumarem el nostre treball i els nostres vots per fer possible una alternativa. Seguirem amb un peu al carrer i serem la veu a l’ajuntament de la gent que lluita per defensar els seus drets, els serveis públics i les nostres llibertats nacionals. Hem demostrat que els petits podem fer molta feina i mani qui mani els farem suar de valent.

 

Capgirem Mollet!
comentaris