23.09.2020 |
Glòria Isern
12:48
13/06/19

L’Actitud

“La teva actitud exerceix una profunda influència sobre la manera en què veus al món i per tant, sobre la manera en què vius la teva vida. L'actitud és important. És tan important que veritablement marca la diferència . No ho és tot; però és el que pot marcar la diferència en la teva vida” de John C. Maxwell.

Avui volia parlar de la importància de la actitud i aquestes paraules d’en Maxwell les he trobat encertades, al llarg de les nostres vides ens em pogut trobar i ens trobem en circumstàncies en que la nostre resposta emocional i mental ha determinat i determina  un resultat o altre.

En el meu cas, tenir una actitud proactiva m’ha ajudat a superar els mals moments en la recerca de feina, amb  51 anys, a l’atur, apuntada en totes les empreses d’ofertes – molt per fer - , enviant CV, entrevistes   - algunes sense tenir resposta, aniria molt bé saber  quelcom i el perquè, t’ajudaria a preparar-te millor -, realitzant cursos a  Emfo, Bcn Activa - et recicles i et relaciones amb gent que està en el mateix procés que tu - ... i  no fer cas dels comentaris  de segons quina gent : “amb els teus anys et costarà, experiència tens però ....” -  animar, animar no gaire la veritat- , i tu, el que vols, és treballar.

No ha estat fàcil, acabes dubtant de les teves capacitats, per això es tant important tenir una actitud positiva, envoltar-te de gent que aporti, activar-te, reciclar-te, demanar ajuda si cal, ser perseverant i tenir paciència.

Després de molt de temps de recerca, de feina temporal, puc dir, ara si, que he trobat una  feina on es valora la meva experiència i que els meus anys no ha suposat cap problema, sent un repte per a mi, però amb entusiasme i ganes, tot anirà bé.

El fet de compartir-ho amb tots vosaltres, es perquè vull donar esperança, ànims, a aquelles persones que estiguin en una situació semblant a la que jo he estat.

Acabo amb unes paraules d’Àlex Rovira, un gran comunicador que ens diu: “les nostres actituds defineixen i precedeixen als nostres actes i hàbits. Un canvi d'actitud és la porta a un canvi en les possibilitats pròpies i alienes, una nova mirada al món, un gest interior imperceptible que pot generar grans canvis en la realitat.”