25.09.2020 |
Glòria Isern
12:24
5/04/18

Ara que faré 50 anys

Ara que faré 50 anys

D'aquí molt poc, faré 50 anys, molts per alguns i no tants per altres - tenint en compte que diuen que els 50 d'ara són els 40 d'abans i que haurem de treballar fins als 68 o més?? -, jo, em trobo estupenda!, tot i que ha estat un any de canvis importants, personals i de domicili; reciclant-me amb cursos per aturats i en recerca de feina .... Déu n'hi do, no?
Amb els anys guanyes experiències -el teu cv personal va creixent-, vivències -de tots colors- i sobretot maduresa, vius més cada instant i no estàs per a foteses. Et cuides -o prens consciència que ara ja toca si no ho has fet abans-, tens cura de la família -ets com un Sandwich: entre els pares i fills, que es fan grans alhora-, de les amistats de sempre -de quan anava a l'escola- i de les que et vas trobant al llarg de la vida.
Per fi, intentes no posposar més aquelles activitats que tant t'agradaven i que les havies deixat fora de la teva llista de deures, amb més habilitat o menys, l'important és que tornis a recuperar aquella nena que portes dins, que era curiosa i no tenia por a res...
Mai és tard per canviar, innovar, crear i començar ... Els canvis fan por, però un moment o altre el pas l'hauràs de fer.
Per acabar, m'agradaria compartir amb vosaltres aquestes paraules d'en Jorge Bucay: "Perquè ningú pot saber per tu. Ningú pot créixer per tu. Ningú pot buscar per tu. Ningú pot fer per tu que tu mateix deus fer. L'existència no admet representants."

Ara que faré 50 anys
comentaris