13.07.2020 |
Francesc Juzgado
13:15
29/11/18

Mig any d'alcalde

Mig any d'alcalde

El proper diumenge 2 de desembre, es compliran els meus primers sis mesos com a alcalde de Parets del Vallès, el meu poble de tota la vida. El poble al que em van portar els meus pares amb 10 mesos, que m’ha vist créixer, on visc des de sempre i on he format la meva família i la meva colla d'amigues i amics. I del que gaudeixo plenament sempre, de les seves activitats, amb les nostres entitats i de la nostra gent.

El 2 de desembre, també es complirà l'equador de la meva pròpia legislatura d'un any al capdavant de l'Ajuntament, abans que m'examini de la prova més apassionant de la meva vida: ser elegit com a alcalde per als quatre anys vinents.

Aprofito per fer balanç d'allò que no he fet com a alcalde, del que sí que he fet, del que faré i del que vull fer si en feu confiança de forma majoritària.

Què no he fet?

Deixar de respondre i atendre qualsevol petició que m'han formulat les meves veïnes i veïns, entitats, associacions, empreses, comerços, o qualsevol persona i col·lectiu, per menor que aquesta fos. 

Deixar de participar en alguna de les activitats o actes que hagin reclamat la meva participació i presència, o a on m'hagin convidat  a assistir-hi.

Deixar de prioritzar les persones i els serveis del dia a dia i drets socials de les paretanes i els paretans.

Deixar de respectar les opinions de tothom encara que hi pensi d'una forma diferent. Les crítiques per millorar i els consells constructius m'agraden tant o més que el nostre poble.

Tampoc he fet volar coloms i enganyar o prometre coses que no podré fer.

Què he fet?

Recórrer de pam a pam els nostres carrers, places i equipaments, per millorar tot el que sigui millorable i estigui a les nostres mans.

Estar a sobre de tot per acomplir amb tot allò al qual ens havíem  compromès com a equip de govern amb la nostra ciutadania.

Reunir-me i intentar arribar a acords amb totes les forces polítiques de l'Ajuntament quan volen sumar, en positiu i de forma constructiva per Parets, en benefici de les nostres veïnes i veïns.

Què faré?

Un cop coneixedor de tot o gairebé tot del que té a veure amb les responsabilitats del meu càrrec i amb Parets, vull dedicar el poc temps restant dels dies a fer d'alcalde de barri com us vaig anunciar. No vull deixar de conèixer i parlar, però sobretot escoltar, a totes les paretanes i els paretans que vulguin parlar i conèixer de primera mà el seu alcalde.

Què vull fer?

Seguir recollint, triar i ordenar tantes i tantes idees que tinc i que m'heu i esteu donant per pensar el Parets de la pròxima dècada. A Parets es viu bé i som un poble model, però sempre hi ha marge de millora. Sempre. Vull guanyar-me la vostra confiança per seguir treballant per fer del nostre poble el millor poble del món. Vull seguir treballant totes les hores del dia i cada dia de l'any perquè les veïnes i veïns se sentin ben acompanyats, molt protegits i més que orgullosos del seu alcalde.

Només tinc paraules d'agraïment pel carinyo que em doneu quan m'atureu pel carrer. Estic orgullós de Parets i de la nostra gent, del nostre equip -proper, treballador, que escolta-, dels treballadors de l’ajuntament, entitats, clubs, comerços, empreses, associacions, col·lectius... no us puc demanar més. Si algú ha de millorar aquest sóc jo, perquè de la mateixa manera que tots volem un Parets cada dia millor, jo vull ser un alcalde que millori cada dia.

Gràcies per estimar tant el nostre poble i per somiar-lo junts cada dia!

Mig any d'alcalde
comentaris