25.09.2020 |
EMFO
11:39
11/04/19

Vols contractar personal? Truca a EMFO

Vols contractar personal? Truca a EMFO

A EMFO tenim dos usuaris principals a qui atenem cada dia: el ciutadà i les empreses. Avui però, dedicarem La Columna als serveis relacionats amb la contractació de personal que oferim a les empreses, ja que els seus resultats i conseqüències reverteixen positivament i de forma directa en la ciutadania de Mollet del Vallès i del Baix Vallès.

En concret, els dos serveis que sol·liciten més les empreses quan contacten amb l’equip d’EMFO són: la publicació d’ofertes i la borsa de candidats per cobrir necessitats de personal. Per posar-ne un exemple, avui us presentem el cas de l’empresa FIATC Residències. Aquesta empresa va obrir fa pocs anys un centre residencial a Mollet del Vallès i és usuària habitual d’EMFO.

La Sra. Anna Alsina, responsable de Captació de Talent de l’empresa FIATC Residències, ens ha explicat que “fa 4 anys vam obrir un centre a Mollet” i “va ser l’alcalde de la ciutat qui ens va explicar els serveis que ens podia oferir EMFO”. Des de l’obertura d’un centre residencial en aquesta ciutat, Alsina afirma que “hem estat col·laborant amb EMFO per cercar personal i n’estem satisfets”.

A través del servei que oferim a FIATC Residències, la responsable de Captació de Talent ens ha explicat que “podem agilitzar els processos de selecció de tots els perfils que necessitem perquè ens fan arribar uns perfils que ja han preseleccionat prèviament”. En concret, a FIATC Residències, “valorem molt que siguin àgils en la resposta, que ens ofereixen candidats de proximitat i et donen confiança”.

Per trobar el candidat per a cada empresa, l’equip d’EMFO ofereix la possibilitat de visitar-les presencialment per tal de conèixer el lloc de treball. Cada element és important per poder trobar el candidat més adequat per a cada lloc i per a cada empresa.

Si ets una empresa ubicada a Mollet o al Baix Vallès i vols publicar una oferta, contractar personal, o que et realitzem un procés de selecció, posa’t en contacte amb l’equip d’EMFO al c. Riera, 7 1ª planta, 93 570 51 60, [email protected] o Whatsapp 679 333 158

Vols contractar personal? Truca a EMFO
comentaris