28.09.2020 |
EMFO
12:45
6/06/16

Si vols contractar personal, EMFO és el teu aliat

Si vols contractar personal, EMFO és el teu aliat

Tens un forn de pa i necessites contractar un dependent? O bé, ets una fàbrica del sector del metall i en breu has de cobrir vacants de mosso de magatzem? O potser tens un centre d’estètica, vols ampliar serveis però no vols contractar algú sense saber si té el perfil, la formació o l’experiència? A l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, t’ho posem fàcil!

 


Tan si ets un petit comerç com una fàbrica, a EMFO t’oferim la possibilitat de realitzar contractacions subvencionades de joves. És a dir, si has de contractar un treballador, existeix la possibilitat de contractar un dels joves inscrits a la borsa de treball d’EMFO que compleixi els requisits sol·licitats pel vostre negoci durant un mínim de 6 mesos.  I a més, des d’EMFO realitzem la formació adequada al lloc de treball del jove contractat, com és el cas d’en Sergi Subirats:“Ara estic treballant a Serviloc i em formaré en atenció al client amb EMFO”. Aquí, l’empresa aconsegueix un doble benefici: una subvenció per la contractació del jove i un treballador format segons les necessitats del negoci.    

 


Però...”i si volem conèixer abans si té el perfil i la formació adequada?” A través dels programes de pràctiques, l’empresa pot acollir un alumne a les seves instal·lacions. Aquest període és clau per l’empresari per comprovar si compleix amb el perfil i els coneixements necessaris abans de contractar-lo. Aquesta opció ofereix un gran avantatge: l’alumne en pràctiques coneix l’empresa i els seus procediments un cop finalitza el període formatiu.  Aquest és el cas de Mª José Barreiro, que va realitzar les pràctiques a Fecosauto: “un cop les vaig finalitzar, em van contractar!”.

 


Si esteu interessats en contractar joves o acollir alumnes en pràctiques, us informem que aviat s’obriran els períodes de pràctiques del sectors: administratiu, activitats de venda, gestió comercial de vendes, autòmats programables i forestals. I es facilitarà la contractació de joves formats en estètica, cuina, magatzem, cambrers, comerç i atenció al client.

 


Ens trobareu al C/Riera, 7 1ª planta, al 93 570 51 60, enviant un correu a [email protected] o visita la web www.emfo.cat.

Si vols contractar personal, EMFO és el teu aliat
comentaris