24.09.2020 |
EMFO
10:26
10/07/15

Una nova etapa

Una nova etapa

Després dels resultats de les eleccions municipals, on cap formació política va obtenir la suficient majoria per poder governar,volem fer una lectura del resultat sorgit d’aquests comicis  en clau constructiva i dialogant, donat que la governabilitat municipal necessitarà de molts acords puntuals perquè la gestió del dia a dia sigui el més  eficaç possible. El Partit popular amb la responsabilitat que ens dóna l’experiència, la centralitat ideològica i la moderació, i sense deixar de banda mai els nostres principis, seguirem des del respecte institucional, treballant per la llibertat, la igualtat i la justícia social.

 


Creiem que tots els grups polítics hem de treballar per prestigiar la política, per recuperar la confiança i la il·lusió en la política, i pensar sobretot en les veritables necessitats dels nostres veïns. Hem ‘apostar per un model de gestió més transparent i per millorar la participació ciutadana, i hem de fer-ho amb el màxim consens possible.

 


Hem d’aconseguir que Mollet sigui una ciutat més segura i més cívica. Que els nostres impostos siguin més baixos i la gent tingui més diners a la seva butxaca, i que tothom tingui els mateixos drets però també les mateixes obligacions.

 


Ho hem dit en més d’una ocasió, ens hem de reinventar per sortir endavant, rectificar amb humilitat si no es compleixen els nostres objectius, i només en aquests moments de crisi, la imaginació ha de ser més important que el mateix coneixement.

 


 Som conscients que la nostra  posició és molt diferent a la d’altres forces polítiques que només estant centrades en dividir i enfrontar a la societat, portant-nos a un viatge que no ens convé ni ens porta enlloc. Nosaltres volem sumar, volem conviure en la diversitat, volem que es respectin les lleis i en definitiva volem una democràcia de qualitat, que respecti l’estat de dret.

 


Sens dubte, aquesta serà una legislatura difícil, no només per la crisi econòmica sinó també per tots aquells acords als que haurem d’arribar si volem dotar d’estabilitat la nostra ciutat. Ara depèn de tots nosaltres!

 

Una nova etapa
comentaris