23.09.2020 |
EMFO
11:32
27/06/19

Si tens una empresa, MolletHub està al teu costat

Si tens una empresa, MolletHub està al teu costat

Aquest mes de juny, el nou centre de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el  MolletHub, ha complert tres mesos. Des de la seva creació, MolletHub, ofereix diferents serveis gratuïts adreçats a noves empreses i a emprenedors amb l’objectiu de fomentar-ne la seva creació i consolidació, i a promoure la innovació i la creativitat a través de noves formes de treball.

Pels diferents espais que ofereix el MolletHub: MolletLab, Connecta i Connect Area, hi podem trobar diàriament emprenedors i empreses de Mollet i del Baix Vallès que no disposen d’un local propi, -tan pel cost que representa llogar-ne un com pel tipus de negoci que desenvolupen-, i que necessiten espais equipats per poder-se reunir, treballar amb ordinador, fer entrevistes, impartir formació... i amb connexió a internet.

Entre les persones usuàries que aquest mes de juny faran ús de les instal·lacions de MolletHub, hi trobem l’Aida Grima, fundadora i gerent de GEOBLAU Aula del bosc. Aquesta empresa està ubicada a Mollet del Vallès i està especialitzada en educació ambiental, horts escolars, sensibilització mediambiental, alimentació saludable, entre altres temes i activitats.

Segons ha explicat Grima “vaig conèixer el nou centre de MolletHub per la premsa” i “vaig acostar-m’hi perquè m’expliquessin quins serveis em podien oferir com a empresa”. I “a partir d’aquesta setmana, s’han acabat les reunions en bars o en cases particulars” ja que “a MolletHub hem trobat un espai tranquil i adequat on podem treballar i reunir-nos tot l’equip”.

Justament, l’empresa GEOBLAU “va néixer fa 6 anys amb el suport d’EMFO” i “com a empresària crec que és molt important que l’Ajuntament doni suport als emprenedors i a les noves empreses”. Com que “som una empresa petita, no havíem buscat cap espai per llogar, però amb els serveis que ofereix aquest nou centre de Mollet, de moment en tenim prou”.

Si acabes d’obrir un negoci i necessites espais on poder treballar, reunir-te i/o connexió a internet, posa’t en contacte amb l’equip d’EMFO al 93 570 51 60, [email protected] o Whatsapp 679 333 158 o visita’ns al MolletHub (av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès). Tenim molt a oferir-te. Vine i t’ho expliquem!

Si tens una empresa, MolletHub està al teu costat