26.09.2020 |
EMFO
11:51
10/10/19

“Prepara’t per buscar feina”, vine a EMFO

“Prepara’t per buscar feina”, vine a EMFO

Quan portes molt temps sense treballar, sigui per decisió personal o no, es fa difícil saber on i com començar a buscar feina, i sents que necessites un cop de mà. Des d’EMFO, entenem que aquesta situació pot desanimar i ser frustrant. I encara més, en un món on les noves tecnologies han canviat el com i on busquem les oportunitats laborals.

Per explicar què t’oferim a EMFO quan vens per primer cop a buscar feina, t’explicarem l’experiència de la Sonia Ivonne. La Sonia és una mestra argentina que porta 16 anys vivint a Mollet. En un principi, “vaig treballar a hores en una acadèmia de formació, però no em compensava econòmicament” i “vaig decidir amb la parella deixar de treballar per dedicar-me a la família”. Ara “els fills s’han fet grans i tinc ganes de tornar al món laboral”.

La Sonia ens ha explicat que “tot i que tenia clar en quins sectors buscava feina: atenció al client i vendes o sociosanitari, no sabia per on començar”. A més “no domino les eines informàtiques”. Per aquests motius “vaig anar per primera vegada a EMFO i en explicar la meva situació, em van oferir participar a la càpsula –Prepara’t per la recerca de feina-“ i “considero que és un molt bon inici”.

En paraules de la Sonia “aquesta sessió em va fer sentir acollida i que es preocupaven per mi”, ja que “quan fa temps que no treballes, ets sents sol i necessites orientació”. En concret, assistir-hi “m’ha servit per planificar i organitzar la recerca de feina, i saber què necessito a nivell formatiu per poder treballar del què vull”.

Després de dues setmanes “ja tinc el currículum actualitzat, estic apuntada en dos cursos relacionats amb les feines que busco i he començat les sessions pràctiques d’alfabetització digital”.

Si busques feina i no saps per on començar, vine a EMFO i treballarem junts el teu camí per aconseguir el teu objectiu professional. Contacte amb l’equip d’EMFO a través de: telèfon 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o [email protected]

“Prepara’t per buscar feina”, vine a EMFO
comentaris