25.02.2021 |
EMFO
17:49
20/01/21

Nou Any: nous reptes professionals

Nou Any: nous reptes professionals

L’inici d’un nou any és una oportunitat per plantejar-se nous reptes professionals, i encara més, en el context actual. Des de l’Empresa Municipal per a la Formació ocupacional i l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, tant si estàs a l’atur, en situació d’ERTO o si estàs buscant una feina millor a l’actual perquè tens un contracte de poques hores, t’oferim formació professionalitzadora per ajudar-te a assolir aquests nous reptes professionals. Aquesta et prepararà per treballar en sectors laborals on actualment hi ha més demanda de personal.

 

Aquest 2021, els cursos que t’oferim a EMFO s’emmarquen en els sectors sociosanitari, forestal, administratiu, informàtic i comercial. Podràs escollir entre 10 formacions diferents. I cada curs, d’una forma molt pràctica, et prepararà per treballar en una professió, ampliant així les teves oportunitats de trobar feina.

 

En aquests moments, en Carmelo Cruz està realitzant les pràctiques del curs d’ Activitats auxiliar de millora i conservació de forest en uns vivers. En el seu cas “vaig decidir fer el curs perquè portava molt de temps treballant de cara al públic i ja n’estava cansat” i “em vaig fixar en aquesta formació perquè volia canviar de sector laboral”. A EMFO “ja hi havia fet altres cursos, per això m’hi vaig adreçar”.

 

La Belén de la Torre va finalitzar el mes de desembre el curs d’Activitats administratives en relació al client. La Belén “ja tenia una titulació però feina molts anys que no em reciclava, i a través d’aquesta formació m’he posat al dia”. La Belén explica que “vaig treballar en el sector restauració i tenia ganes de fer un canvi”. Ara “tinc 50 anys i estic a l’atur, però m’he posat a estudiar perquè ens hem de moure. L’edat no ha de ser un impediment”.

 

El proper mes de febrer, a EMFO, tenim previst iniciar 3 cursos diferents: Activitats administratives en relació al client; Activitats d’Auxiliar de Comerç; i Forestal. Cada un d’ells et permetrà ampliar coneixements i accedir a noves feines.

 

Prepara’t per trobar una nova feina com en Carmelo i la Belén. Contacta amb l’equip d’EMFO: Whatsapp 679333158, 935705160, o [email protected].

Nou Any: nous reptes professionals
comentaris