28.11.2020 |
EMFO
16:47
23/10/20

Hola empresa! Vols acollir alumnat en pràctiques?

Hola empresa! Vols acollir alumnat en pràctiques?

Un dels reptes que ens plantegem des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través d’EMFO és millorar la formació i les competències professionals de la ciutadania en edat laboral per preparar-los per treballar en feines concretes i així, poder oferir candidats formats a les empreses que necessiten contractar personal.

Per aconseguir-ho, oferim períodes de pràctiques reals en empreses en diferents cursos de formació. A EMFO creiem que aquest mòdul pràctic és una gran oportunitat per a les empreses. Te n’expliquem els motius!

Quins avantatges té acollir alumnat en pràctiques?

Com a empresa et dona l’oportunitat de conèixer com treballa un alumne en un entorn laboral i també, pots veure com es desenvolupa un possible candidat en un lloc de feina concret.

És un servei gratuït?

Aquest servei no té cap cost econòmic per a la teva empresa. I des de l’inici de les pràctiques fins a la seva finalització, tens un referent de l’equip d’EMFO que t’acompanya en tot el procés com a empresa, i també fa seguiment i tutorització de l’alumne. 

La meva empresa en pot acollir?

Tota empresa, sigui petita o gran, pot acollir alumnat en pràctiques. Actualment tenim alumnes preparats per realitzar-ne en els sectors: comercial, administratiu, comerç, atenció al client i de forestal i jardineria.

I què en pensen altres empreses?

L’Illa Llibreria de Mollet ha acollit alumnat en pràctiques. Segons Carlos Peña, el seu gerent, “alguns alumnes s’han adreçat directament a nosaltres demanant-nos fer les pràctiques a la botiga”. Per Peña “és una experiència molt positiva perquè els alumnes venen amb ganes i a més, a nosaltres ens agrada formar joves”. I “n’hem acollit en diverses ocasions”.

Per David González, un dels responsables de la botiga Decathlon de Mollet, "les pràctiques que oferim son remunerades” i “com a filosofia d’empresa creiem que és una cantera per captar talent per a futures vacants”. I en concret, a Decathlon, “les pràctiques estan generalment orientades als perfils de comerç, però estan oberts a altres perfils amb inquietuds que els puguin aportar valor”.

Si ets una empresa, truca’ns i resolem tots els teus dubtes: 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o a [email protected]

Hola empresa! Vols acollir alumnat en pràctiques?
comentaris