25.09.2020 |
EMFO
11:03
8/11/18

Formació i pràctiques en empreses reals: un gran tàndem!

Formació i pràctiques en empreses reals: un gran tàndem!

La formació i el reciclatge són molt importants per ampliar les possibilitats de trobar feina quan estàs a l’atur. Però també ho és poder posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant la formació rebuda. El programa Formació d’Oferta d’Àrees Prioritàries (FOAP) t’ofereix les dues opcions: formar-te per poder desenvolupar un treball específic i a més, et permet realitzar pràctiques reals en empreses.

Avui us presentem en Damiano Bufo, enginyer industrial i tècnic superior en prevenció de riscos laborals, que aquest octubre “he realitzat pràctiques reals en una empresa privada de formació després de finalitzar el curs de Docència de formació ocupacional per l’ocupació a EMFO”. Per en Damiano “les pràctiques m’han permès conèixer tot el procés d’organització d’un curs i també, impartir formació real per demostrar les meves capacitats davant de l’alumnat”. I ha afegit que ” finalitzar el curs i obtenir el certificat és molt important per mi perquè vull impartir cursos relacionats amb els estudis amb els quals estic especialitzat”. I en poques setmanes “si em dono d’alta d’autònom, podré tornar a fer de formador tal i com feia a Itàlia”.

Per altra banda, no és habitual que el lloc on realitzes les pràctiques t’acabin contractant, però per la Yessica Raquel Briones ha estat una realitat! Per Briones “realitzar el curs d’atenció sociosanitària ha significat poder trobar una feina en un àmbit que coneixia des de fa temps però del que no tenia cap títol oficial ni formació especialitzada”. A més “haver obtingut el certificat de professionalitat m’està donant més estabilitat laboral perquè m’han renovat el contracte!”. Tan de la formació com del període de pràctiques “en faig una valoració molt positiva perquè els docents tenien molta experiència en el món sociosanitari” i respecte el centre de pràctiques “vaig poder estar en contacte amb els usuaris i a més, vaig posar en pràctica el que em van ensenyar “.

Per en Damiano i la Yessica Raquel, el retorn al món laboral ja és una realitat! Vine a EMFO i apunta’t a la FOAP, aviat s’iniciaran nous cursos: 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o [email protected]

Formació i pràctiques en empreses reals: un gran tàndem!
comentaris