31.10.2020 |
EMFO
08:49
24/07/20

Forma’t. Reinventa’t. Treballa.

Forma’t. Reinventa’t. Treballa.

Degut a la situació actual, segur que t’has plantejat iniciar nous reptes formatius i/o professionals, sigui perquè estàs a l’atur, en situació d’ERTO o estàs buscant una feina millor a l’actual perquè tens un contracte de poques hores. Des de l’Empresa Municipal per a la Formació ocupacional i l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès tenim cursos de formació que et prepararan per treballar en sectors laborals on hi ha més demanda de personal actualment.

A finals d’agost tenim previst iniciar 4 cursos diferents: Forestal i jardineria; Professional de comerços i venda online; Aparadorisme; i Expert en vendes. Cada un d’ells et permetrà ampliar coneixements i accedir a noves feines. I en finalitzar-lo, obtindràs un certificat de professionalitat que t’acredita per treballar en diferents llocs de treball.

FORMA’T. En Javier Díez està realitzant el curs de Gestió de Vendes de forma semipresencial, una modalitat formativa molt flexible que s’adapta a cada alumne. Tot i la situació actual, en Javier veu que "ara mateix el tema de vendes està en auge”. És cert que “no sabem molt bé com acabarà afectant el tema de la Covid-19, però el curs està plantejat de forma molt interessant i la temàtica està molt bé”.

REINVENTA’T. Els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de pràctiques reals en empreses, fet que permet adquirir experiència professional per part de l’alumnat però també, ofereix a l’empresa la possibilitat de veure en acció un possible candidat. En Javier té interès en realitzar-les perquè “mai he treballat en temes de vendes, i amb les pràctiques laborals del curs agafaré rodatge en aquest àmbit".

TREBALLA. Segons Díez: "el curs està molt enfocat per treballar com a agent comercial” i “no sé en quin sector acabaré treballant”. De mica en mica “anirem veient quins són els sectors que més convenen i quins m'agraden més”. En Javier veu futur a aquest professió i “a més el curs està molt bé i espero treure-li molt profit".

Aprofita l’oportunitat per formar-te, ens adaptem a tu. Contacta amb l’equip d’EMFO al: telèfon 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o [email protected]

Forma’t. Reinventa’t. Treballa.
comentaris