25.09.2020 |
EMFO
12:43
26/07/18

Dona una segona vida a un negoci en traspàs

Dona una segona vida a un negoci en traspàs

Tens ganes d’agafar un negoci en marxa però no saps si és viable? O ja tens la teva empresa i busques negocis en traspàs per créixer? En ambdós casos, des del Punt d’Atenció de Reempresa de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès (EMFO) et donem suport perquè puguis donar continuïtat a un negoci ja existent i viable que està a punt de tancar per jubilació, per canvi d'interessos,... i donar-li una segona oportunitat.

En Jordi Arguisuelas de Mollet del Vallès regenta el seu propi negoci Runners 42.2. En Jordi “tenia clar que volia tenir el meu propi negoci dedicat a l’esport, i em va sorgir l’oportunitat”. Per això“el mateix propietari del negoci que m’interessava agafar em va recomanar contactar amb EMFO” i en dos mesos “vaig tenir fets els plans d’empresa i de viabilitat, molt importants per valorar si un negoci pot tirar endavant”. Des de fa 6 mesos “ja tenim el negoci en marxa i a més de venda de material esportiu, oferim planificació i assessorament esportiu, entrenaments grupals...”. Per Arguisuelas emprendre no és nou “perquè  havia tingut altres negocis de rehabilitació esportiva i d’organització d’esdeveniments esportius”.

Per en Joan Díaz, gerent d’una empresa de Montmeló, Reempresa és una oportunitat per fer créixer el seu negoci creat fa 20 anys a través de la compra d’empreses del sector del metall. Segons Díaz “vaig conèixer el Punt d’Atenció de Reempresa de Mollet fent una cerca per internet on vaig veure un negoci que m’interessava” i “com que sortia EMFO com a gestor de l’anunci, vaig contactar-hi, em vaig inscriure i ara estic a l’espera que em truquin des de l’empresa que m’interessa comprar”. Actualment “estem creixent en producció, hem creat una oficina tècnica per dissenyar producte i amb la compra d’empreses en traspàs veiem l’oportunitat d’incrementar el nostre catàleg i crear noves sinergies”.

Si vols liderar negocis viables que estan a punt de tancar, vine a EMFO i fes-te reemprenedor: c. Riera, 7 1ª planta, 93 570 51 60, [email protected] o www.emfo.cat

Dona una segona vida a un negoci en traspàs
comentaris