20.04.2019 |
Colla Torrats
00:00
16/08/18

Fent créixer l'esperit festiu!!

Fent créixer l'esperit festiu!!

Ja són gairebé 25 anys participant en la Festa Major de Mollet, fent créixer l'esperit festiu d'aquesta cita tan especial pel nostre poble. Aquest any, presentem un cartell amb més de 20 actes, per a totes les edats, amb algunes novetats respecte anys anteriors.

Pels més joves de la colla, enguany estrenem el petit passaport d'explorador, el qual podran trobar en diferents comerços de Mollet i amb el que hauran de demostrar els seus dots exploradors per fer-se mereixedors d'un premi molt especial!


Encetem la Festa Major el dia 10 d'Agost amb la venda anticipada dels packs socis i el 13 amb la venda a tot el públic. El 14 estrenem acte al Parc de Can Mulà, el Torraparcs, un acte infantil amb diversos jocs i proves pels més petits i cap al tard farem el VI Torneig de pàdel a Can Prat amb música fins ben entrada la nit.

El dia 15, la banda del Moll Fer, composta per una cinquantena de músics, entre petits i grans, farà una cercavila amb el Moll Fer i a la tarda estrenarem format d'acte amb el Trifàs-X.

El Dijous 16, els aficionats als videojocs podran competir al IV concurs de Videojocs, i a la nit despertarem al Moll Fer de les caves de Can Gomà, omplirem l'estómac amb el sopar torrat i les "2 ladies" i acabarem de festa al Bubus.

El dia 17 tindrem una tarda de circ i màgia i iniciarem les nits al Parc de Can Mulà amb el Ventilador, Pepet i Marieta i DJ Light Riders.

Durant tot el dissabte podrem col·laborar amb l'acapte de sang. A més, al matí ens refrescarem amb l'Aquàtic Torrat i a la tarda el Moll Fer bramarà pels carrers de Mollet fins a fer el ball nocturn a la Plaça Prat de la Riba, donant peu al nomenament del Morat i Torrat d'honor i a l'encesa del campanar.

El diumenge 19 despertarem a la bona gent de Mollet i a la tarda tindrem el Torratasques, el nostre correbars amb més de 700 persones.

El dia 20 ens engrescarem amb la nit destil·lada i el inici de la tradicional competició entre colles, amb el clàssic ball del fanalet al dia següent.

Des de Torrats volem convidar a tots els molletans i molletanes a que vinguin a gaudir de la Festa Major, amb la nostra colla o amb qualsevol de les més de 20 entitats que hi participen. Us desitgem una Bona Festa Major!

Comentarios