20.04.2019 |
Colla Morada
00:00
16/08/18

Mollet! Ara és l’hora!

Mollet! Ara és l’hora!

Mollet! Ara és l’hora! És l'hora de viure, de sentir... La Colla Morada vol tornar-te la il·lusió i les ganes  de gaudir de la Festa Major del poble.

Siguis qui siguis, agafa el mocador o la samarreta Morada i vine a viure de la Festa Major amb nosaltres!

Si vols fer nous amics...

Si vols passar-ho molt bé...

Si vols passar moments en família amb gent de totes les edats...

Si vols col·laborar en actes solidaris...

Si vols decidir sobre la cultura de Mollet...

Si tens noves idees o si no les tens...

...i si vols que la teva vida sigui de colors...

T'estem buscant!!! Fes-te Morat!!!

Tenim activitats pels més petits, Dimarts 14, el Tapes Xuxes Tour i el fi de festa amb l'animació infantil de Sona que Trona, Dimecres 15, els ja tradicionals Inflables Infantils, Divendres 17, al matí, la Pintada de Guixos i una conta-contes, Dissabte 18, l'Arrebossa't! Amb aigua i farina de colors, Diumenge 19, el Concurs de Disfresses de Paper i també totes les proves de competició!

També tenim activitats pels joves de la casa, i pels no tan joves! Dilluns 13, una batucada oberta al poble que acaba al Jardinet on hi haurà Pintxos a la Fresca amb els Status Tutis i els DJ Maceta Sound Beat, Dimarts 14, la Water Fight 2018, el Vermut Jamaicà, Dimecres 15, l’Europaellada amb tot a un euro! Però abans el Tragabolas humà i el llançament de pernil, també dimecres la Gimcana Adulta més picant del Vallès, Dijous 17, el 3x3 de bàsquet, un altre partit sorpresa, el Kali Xuxes Tour i molt més tard, el Sopar Morat i l’Escuma Golfa, Divendres 17, El Tapes Tour, l’acte estrella de la Colla Morada que fa 10 edicions, Dilluns 20, una barbacoa popular abans del Monòleg Morat, totes les proves de competició...

I per suposat, les activitats solidaries Dimarts 14, la Passejada de Gossos i Dimecres 15, el Cubaton Solidari abans de l'Europaellada.

En fi, tenim tantes coses que no acabaríem, és molt millor que agafeu el programa i veieu totes les activitats que us hem preparat! Sí, tu! Que sé que m’estàs llegint!

Busca’ns durant tota la Festa Major i pregunta com fer-te Morat i com formar part d’aquesta gran família! Bona Festa Major!

[email protected] / www.facebook.com/collademorats/ /Whatsapp: 615 73 25 01 /

Comentarios