21.10.2019 |
09:14
2/05/12

Urbaser i equip de govern municipal PSC i CiU història d'un xantatge

Urbaser i equip de govern municipal PSC i CiU història d'un xantatge

L'equip de govern municipal PSC i CiU Mollet i l'empresa Urbaser responsables de la pèrdua de drets aconseguits durant anys de lluites pels treballadors d'aquesta empresa.

Recentment l'ajuntament de Mollet ha rebaixat l'aportació econòmica a l'empresa de recollida de residus Urbaser un 20% més un 5% reduït al novembre del 2011, en total un 25% el querepresenta al voltant d'un Milió d'euros, com a conseqüència del pla d'ajust aprovat per l'equip de Govern municipal de PSC i CiU en el passat ple.

Les conseqüències són molt dràstiques per als treballadors que veuran reduït els seus salaris en un 5% més la meitat d'una paga extra, a més hauran de treballar gratuïtament 2.5 hores més a la setmana i s'acomiadaran a tres treballadors / es.

Al novembre del 2011 la Regidora de Qualitat Ambiental es va comprometre que no hi hauria acomiadaments i de serveis que finsara es donaven no serien reduïts, vist la nova REDUCIONeconòmica del 20% amb aquesta afirmació l'equip de govern noha complert amb el promès.

Estem arribant a uns límits intolerables, sota xantatged'acomiadaments massius per aconseguir dràstiques retalladessalarials i de drets socials posen als treballadors entre l'espasa i la paret per acovardir i signin el que l'empresa vol, com així ha estat.

L'equip de govern municipal que ha provocat aquesta injustícia va a vendre que l'empresa volia acomiadar el 40% de la plantilla i que ara només seran tres però no diran que el que retalla l'Ajuntament ho pagaran els i les treballadores amb la baixada de salaris i la reducció de serveis en la recollida de residus per tant aviat veuremels carrers menys netes i els treballadors més explotats.


Antonio Lopez
Regidor per ICV-EUIA Mollet del Valles

Comentarios